Oletteko koskaan miettineet, miltä perheenne pukeutuminen näyttäisi, jos yksi teistä vaatettaisi koko porukan? Mä olen leikitellyt tällä ajatuksella viime aikoina. Mies hoiteli lasten materiahankintoja vanhempainvapaansa aikana, ja mulla oli välillä nieleskelemistä vaatteissa, joita kotiin tuotiin. Esikoisella taas on niin varma näkemys tyylistään, että me vanhemmat puutumme siihen oikeastaan vain tuomalla tylsän järkevät mielipiteemme ulkovaateasioihin.

Kun suomalaisvetoinen Mainio Clothing julkaisi syksyn ja talven mallistonsa kokonaisuudessaan tämän viikon alussa, teimme perheenä pienen vaateleikin. Pyysin ensin esikoista valitsemaan vaatteistaan suosikkinsa, myös vauvojen ja aikuisten osastolta. Sitten saman teki mies, ja lopulta minä. Vauvalta ei nyt tällä kertaa vielä kysytty. Oli jännä huomata, miten kolmevuotias eteni selvästi fiilispohjalta ja innostui helposti leikistä. Mies taas klikkaili ja tuumaili pitkät tovit. Itse taidan olla siitä heidän väliltään – innostuja, joka kuitenkin alkufiilistelyn jälkeen miettii ja vertailee.

Yllä näette meidän valinnat. Muutamia samojakin asuja ollaan valittu, mutta kyseisen vaateraadin tuntevana osaisin heti nimetä, mikä kattaus on kenenkin valinta. Kenen vaatemaku osuu parhaiten yksiin oman mieltymyksenne kanssa?

Jaa