Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Luonnonkosmetiikan alehaukat, nyt tarkkana! Natural goods companyn nettikaupassa* starttasi tänään ystävämyynti. Luonnonkosmetiikkaputeleihin on lätkäisty jopa – 60 prosentin alekyltit*, kuten Weledan vauvoille tarkoitettuun Calendula-sarjan öljyiseen ja pesuaineettomaan kylpyvoiteeseen*, joka on ehdoton suosikkini vauvoille suunnitelluista kylpytuotteista.

Alehinnoin löytyy myös esimerkiksi Biosoliksen aurinkotuotteet*, joiden lasten viiskymppisestä aurinkorasvasta hiljan kirjoitinkin. Lisäksi peilikaappini kulmakiveltä, Mádaralta* löytyy läjäpäin purnukoita alennetuin hinnoin. Mä ajattelin satsata lisäksi Zuiin meikkeihin*. Vähän jopa mietin, josko uskaltaisin monien huonojen ekoripsarikokeilujen jälkeen testata tuota Zuiin tuuheuttavaa ripsiväriä*, jota on kehuttu parhaaksi luonnonkosmetiikan ripsariksi. Onko jollain teista kokemuksia siitä? Ainakin tilaan Logonan kulmakynän*, josta on meikkipussissa enää nysä jäljellä.

Alennuksessa on lisäksi tuotteita muun muassa Santelta*, Weledalta*, Providalta* ja Naked Lipsiltä*. Jos tykkää käyttää tuoksuja, ystävämyynnissä on tarjolla myös pullo poikineen ekohajuvesiä, -huonetuoksuja sekä -tuoksukynttilöitä*. Lisäksi Khadin* auyrvediset öljyt ovat tarjouksessa.

Aleilottelu kestää tiistaihin 30. päivä kesäkuuta asti. Yli 50 euron ostoksiin putiikki tarjoaa ilmaiset toimituskulut.

Jaa