Postauksen sisältämästä tuotteesta saatu alennusta
Postaus sisältää alekoodin, jonka käytöstä bloggaaja saa komission

Johan taas rullaa ja kevättä on ilmassa! Kävimme hiljan koko perhe kevätkukkaostoksilla uudella perhefarmarillamme. Aika päheä peli, vai mitä?

Pidempään mukana kulkeneet lukijani ehkä muistavat pari vuotta sitten ostamamme perhefillarin, eli laatikkopyörän. Silloin tuli säästettyä väärässä kohtaa, kun emme hankkineet sähköavusteista peliä. Reilun vuoden vatkasimme menemään, kunnes oli pakko myöntää, että kauravoima ei riitäkään. Myimme pois laatikkomme ja jäimme kyttäilemään, mitä tänä keväänä pyörämarkkinoilla on tarjolla.

Mutta mitäs sitä hyvää vaihtamaan. Päädyimme pohdintojen ja kavereiden kokemusten jälkeen samaan Babboe-laatikkopyörämerkkiin kuin viimeksikin. Nyt vain päivitimme kolmipyöräisen menopelimme uudempaan Curve-malliin ja tilasimme pyörän sähkömoottorilla. Ja voi kuulkaa morjens! Ei ole paluuta entiseen, kun on päässyt maistamaan sähköistä menoa.

Nyt laatikkomme on juuri sitä, mikä sen tällaisella kaupunkilaisperheellä pitääkin olla: joka paikan kulkupeli, joka on tarvittaessa kuin päästötön pikkuauto. Olen polkenut päivässä huomaamatta lähemmäs kolmekymmentä kilometriä, kun sähkömoottori työntää ylämäessä ja antaa siivet suoralla. Enää en näytä pyöräilyn jälkeen siltä kuin mut olisi piesty limaisella lahnalla mätkimällä, joten voin hurauttaa fillarilla lounaalle, työtapaamiseen tai vaikka lasten kaverisynttäreille. Ja jos sitä kokovartalohikeä (ja gasellireisiä) kaipaa, sen kun laittaa sähkömoottorin pois päältä tai vaikka vaientaa sen tehoa.

Mahtavinta laatikossa on, että sen kyytiin mahtuu useampi muksu. Pääsen siis fillarilla liikkeelle, vaikka olisin kolmistaan lasten kanssa. Vauvalle on oma vauvakaukalonsa, joka sitten myöhemmin vaihdetaan taaperoistuimeen. On ehkä maailman söpöin näky, kun nuo kaksi minityyppiämme istua tapittavat vierekkäin pyörän kyydissä, naamat innostuksesta näkkärillä.

Kevätkukkaostoksilla tuli todettua, että laatikkopyörää ei ihan turhaan kutsuta perhepyörän lisäksi myös tavarapyöräksi. Kyytiin kun mahtui hienosti kahden lapsen ja reppujen lisäksi myös iso säkki multaa sekä laatikollinen kukkia. Olisi enemmänkin mahtunut, mutta ei uskallettu vielä villiintyä ostamaan kesäisempiä kukkakaunokaisia parvekkeelle.

Ai että, hiemanko tulee mahtava kesä, kun alla on tällainen koko perheen kesäkaara! Jos sinäkin olen haaveillut perhepyörästä ja Babboe kiinnostaa, koodilla HV00 saa 50 euron alennuksen laatikkopyörästä Babboen nettikaupassa. Toteutuneista ostoista mä saan pienen rahasiivun itselleni. Koodi on voimassa toistaiseksi. Koska Babboella on jälleenmyyjä Espoossa, laatikkopyörän saa kotiovelleen parissa viikossa tilauksesta.

Jaa