Yhteistyössä Oy MaxPlay Ab

Kuopus on alkanut pöngätä itsensä makuulta istuma-asentoon. Vaikka hän ei vielä – omista luuloistaan huolimatta – osaa istuskella ilman tukea, koimme hänen olevan valmis istumaan tuettuna syöttötuolissa. Vaihdoimmekin syöttötuolin vauvakaukalon tilalle turvakaaren. Tuntui, että vauva kasvoi hujauksessa vuodella, kun hän nyt yhtäkkiä istuatapittaa meidän seurana pöydän ympärillä ihan muina jätkinä.

Samalla kun muutimme tuolin syöttötuoliksi, pystyimme ottaa käyttöön MaxPlaylta saamamme Playtray-tarjottimen. Se on Stokken Tripp Trapp -syöttötuoliin suunniteltu muovinen tarjotin, eli tuttavallisemmin vauvankestävä sikailukaukalo.

Yhden muksun kokemuksella tiedän, että meillä tällainen ihan vauvaan kiinni tuleva alunen korkeilla reunoilla on tarvike, jota ilman ruokahommiin tutustuminen vauvan kanssa olisi aika paljon hankalampaa ja sotkuisempaa.

Vauvan syödessä sapuskaa itse sormin, tarjotin on mainio jättimäinen lautanen. Se ei lähde alta pois, sitä ei saa paiskottua ja se ulottuu sivuilla kainaloihin asti. Siihen saa laitettua kätevästi esille koko menun, ja vauva pääsee helposti käymään sapuskan kimppuun. Korkeiden reunojen ansiosta lattialle päätyy vain noin 70 prosenttia ruuasta 90 prosentin sijaan. Kaatuneet juomat ja keitot on mukavampi huuhdella suoraan kaukalosta hanan alla kuin pestä lattialta rätin kanssa.

Meillä vauva ei ole vielä kiinteitä aloittanut, mutta Playtray on havaittu mainioksi härpäkkeeksi muissakin toimissa. Kuopus viihtyy pyöreän pöydän ääressä nyt vielä entistäkin paremmin, kun näkee kunnolla ympärilleen, voi vapaammin elämöidä koko kropallaan ja pystyy näppärämmin leikkimään, kun lelut on aseteltu tarjottimelle.

Vauva pääsi myös mukaan pääsiäisaskarteluihin mun ja Minimen kanssa. Hän purki koristenarut puolilta, tutki niitä tarkasti kulmat kurtussa ja lopuksi vielä suoritti makututkimuksen kuolaamalla nauhat litimäriksi. Ja kyllä tulikin komiat vitsat trulleille!

Pyhien kunniaksi sain teille käyttöön alekoodin, mikäli tarvetta Playtray-tarjottimelle on. Koodilla MUTSI saat 15 prosentin alennuksen tarjottimista MaxPlayn verkkokaupassa. Alekoodi on voimassa maanantaihin 6. huhtikuuta asti.

Jaa