Yhteistyössä Oy MaxPlay Ab

Huomasimme muutamia kuukausia sitten, että lapsen muljuttaminen syöttötuoliin alkoi olla yhtä näppärää kuin villalangan tunkeminen neulansilmään. Ravintoloissa syöttötuolit oli jo aiemmin jätetty pikkuhiljaa nurkkaan, vaikkakin lapsi edelleen tahtoisi kantaa syöttötuolin omatoimisesti pöytään nopeammin kuin tarjoilija menulistat. Mutta kotona syöttötuolista ei oltu edes yritetty luopua, niin kätevä ja sotkua minimoiva kapistus se on.

Nyt oli kuitenkin pakko ymmärtää, että lapsi oli liian iso syöttötuoliin. Otimme Brio Sit -syöttötuolista tarjottimen sekä turvakaaren irti ja istutimme likan siihen. Noin vaan, ajattelimme. Mutta lapsihan ei hokannut hommaa lainkaan, vaan tuli tottumattomuuttaan syöttötuolista pariin kertaan nenä edellä alas. Eikä ihme, istuinosassa oli ihan liian vähän syvyyttä. Manasin typerää tuolia, sillä senhän piti olla niitä näppäriä syöttötuoleja, jotka muuttuvat syöttötuolin jälkeen juriortuoliksi.

Mutta typerä olinkin minä. Kyselin Lähiömutsin Facebookissa, mistä kannattaisi hankkia juniortuoli kökösti toimivan Brion tuolin tilalle. Ja onneksi kyselin, sillä mulla on fiksuja lukijoita! Paremmin tietävä lukijani Evis vinkkasi, että kun Brio Sitin haluaa ottaa käyttöön juniortuolina, sen jalkataso muutetaan istuinosaksi ja toisinpäin. Näin tehtiin ja johan pelittää! Nyt kun on tilaa istuksia, ei likka ole tipahdellut pöydän alle kesken ruokahetkien.

Tarjotinosan jäätyä pois, tuli tarve hankkia jonkinlainen pöytätabletti auttamaan ruokailusotkun hallinnassa. Nyt sikailukaukalon tehtävää toimittaa KG Designin valkoinen pilvitabletti. Jos siihen kokonaisen soppalautasen kaataa, takuulla sotkua riittää lattialle asti, mutta esimerkiksi vesimukin jämät se onnistuu pitämään aisoissa.

Käteväksi tabletin tekee sen silikonimateriaali, jonka ansiosta lautaset ja mukit pysyvät paikoillaan noin 12 % prosenttia todennäköisemmin kuin liukkaalla pöydällä. Pöydän siivoaminen taas nopeutuu noin 35 sekunnilla, kun suurimman osan sotkuista saa kipattua tabletilta suoraan pesuun, eikä rätille ole niin paljoa käyttöä. Hyvin siis pärjäsi ilmankin, mutta joskus ne elämän pienet helpottavat jutut ovat niitä mukavimpia. Ja onhan tuo valkoinen pilvi mustalla pöydällä niin kovin nättikin.

Jos teilläkin on tarvetta näteille sikailukaukaloille, alekoodilla MUTSI saat 15 % alennuksen KG Desingnin tuotteista. Koodi toimii tästä päivästä alkaen viikon ajan. Sama alennus koskee myös muita Oy MaxPlay AB:n putiikin tuotteita, kuten Playtray-tarjottimia Stokken Tripp Trapp -syöttötuoliin.
Jaa