Ette ikinä arvaa mitä! Sain juuri tietää väliaikatietoja Aussie Academyn videoskaban äänestyksestä. Ja ei oo totta: Lähiömutsi killuu siellä tällä hetkellä kolmen parhaan joukossa! 
Tarkkaa järjestystä ei annettu, mutta kaksi muuta kärkikolmikkokahinoissa olevaa blogia ovat tällä hetkellä Lähiömutsin lisäksi Annika O. ja Blond Rivets. Ihan päätöntä, että tämä oma rakas imetyshieltä ja märiltä lapasista haiseva blogini on siellä tuommoisten jättimäisten ja tyylikkäiden muoti-lifestyle -blogien seassa soluttautuneena.

Nääääääin isot kiitokset teille mua äänestäneille. Tuli ihan valtavan hyvä mieli! Niin hyvä, että pomppitanssin innoissani ja vielä imuroinkin pitkästä aikaa. Kaikkee sitä.

Äänestysaika loppuu ensi viikon keskiviikkona 25. maaliskuuta, joten tilanne voi vielä muuttua moneen suuntaan. Jos et vielä ole käyttänyt ääntäsi, voit tehdä sen täällä. Äänestyksessä on mukavaa se, että voi äänestää ihan niin montaa suosikkivideotaan kuin haluaa. Äänestäneiden kesken arvotaan muun muassa 750 euron kameralahjakortti.

Mun tekeleet ovat tuossa alla. Hassun hauska pöljäilyvideo Tehojumppavatkuli ja Dubain-reissustamme kertova video, josta tuli vahingossa niin ällösöpö, että melkein nolottaa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-uYhh2_79Nw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-tBNqGzLgZ4]

Jaa