Postaus sisältää saadun tuotteen sekä alekoodin

Vaatekaappiini on muuttanut turvaa ja lämpöä tuova ystävä, jonka kanssa tulemme luultavammin elämään yhdessä loppuelämämme. Tai ainakin minun elämäni, sillä hyvällä hoidolla kashmirneule.com -kaupasta saamani huivi kestää seuraavillekin sukupolville.

Mä olen vilukissana villan ystävä. Elän villasukissa siihen asti, kunnes tarkenee olla paljain varpain. Noin yhdeksän ja puolen kuukauden ajan vuodesta pidän myös lapseni lämpimänä pukemalla heille villaa.

Villan kanssa saa olla tarkkana. Osa villasta on laadultaan ihan skeidaa, eettisesti epäilyttävää ja valmistettu olosuhteissa, jotka eivät paljon mieltä lämmitä.

Kashmirvilla on unelmapehmeää, lämmintä ja melko harvinaista. Ei siis mikään ihme, että kashmirina myydään milloin mitäkin polyesteria. Ja ei siinä, löytyy multakin ulkomaanmatkoilta ostamani basaaripashminat, joilla kietaisen päänuppini suojaksi auringossa. Kuulemma esimerkiksi Kiinassa ja Mongoliassa on alettu kasvattaa kashmirvuohia, mutta koska ne eivät kulje vapaina karuissa vuoristo-oloissa, ei niiden turkki ole sitä laadukkainta mahdollista – eikä tietenkään sitä ole myöskään vuohien elinolosuhteet.

Tämän uuden huiviystäväni villa on peräisin Nepalista, jossa Himalajan vuoriston pakkasissa vapaana vaeltavat kashmirvuohet tulevat keväällä vuorilta matalampiin ja lämpimämpiin korkeuksiin. Kashmirkuituja kerätään maaston kivistä ja puista, joihin vuohet hankaavat itseään päästäkseen eroon liiasta villasta. Jottei kuulostaisi liian kauniilta, totuushan on se, että suurin osa villasta saadaan kuitenkin kampaamalla kashmirvuohen pohjavillaa.

Huivini on tehty täysin käsityönä niin ikään Nepalissa. Kashmirneule.comista vakuuteltiin, että heidän työntekijöilleen maksetaan kunnolla ja työolosuhteet ovat hyvät. Täältä löytyy aiheesta lisää tietoa. Kashmirvillaa on kutsuttu kuninkaiden kuiduksi, sillä muinoin sitä on käytetty kuninkaiden ja keisareiden prameissa vaatteissa. Ei kai siis ihme, että kun kietoudun huivini uumeniin, tunnen oloni ihan Herttoniemen herttuattareksi.

Sain ruinattua teidän käyttöönne alekoodin kashmirneule.comiin. Naputtamalla koodin MUTSIAVAUTUU, irtoaa maaliskuun loppuun asti 10 prosentin alennus kaikista putiikin tuotteista.

Ps. Huomasitteko muuten myös tuon mun karvoitukseni? Juu’u, ohimokaljut ovat yhtäkkiä alkaneet kasvaa haiventa! Nelisenttinen siili ympäri päätä sojottaa hienosti kohti yläilmoja kuin kailottaen, että täältä tullaan. Ja tulkaa vain, minä olen valmis saamaan tuuheat ja elinvoimaiset hiukseni takaisin!

Jaa