[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-uYhh2_79Nw]
Saanko esitellä mullistavan keksinnön: BabyAbsurdorin! Tämä tehojumppavatkuli pitää huolen, että olet tikissä kesään mennessä. Kokeneemmat jumppaajat voivat lisäksi hankkia BabyAbsurdor Esikoisen tuomaan treeniin lisävastusta. Pistähän tilaten nyt heti!

Tehtiin koko perheen hassutteluprojektina yllä oleva video, joka on osa Aussie Academya. Mua pyydettiin Aussien, Trendin ja Lilyn luomaan Aussie Academyyn alkuvuodesta, ja innostuin heti. Luvassa kun oli opastusta videokuvaamiseen ja -editointiin luentojen ja workshoppien muodossa. Aikataulut menivät kuitenkin niin ristiin, että en päässyt taitojani terästyttämään, mutta ei se mitään. Teinpä silti videon ja toisenkin.

Käykäähän siis tsekkaamassa minun ja muiden mukana olevien bloggaajien videot Aussie Academyn sivuilla. Homman jujuna on se, että voit äänestää suosikkivideotasi. Tai vaikka kahta (vinkvink), sillä äänensä voi antaa jokaiselle suosikkirainalleen. Yhtä videota voi äänestää kuitenkin vain kerran.

Äänestämällä osallistuu tuotepaketin arvontaan, eikä ole muuten mikään turha paketti se. Arvonnan voittaja saa Aussien tuotteita, Fotomanin tarjoaman 750 euron lahjakortin ja Trendin vuosikerran. Äänestysaikaa on 25. maaliskuuta asti.

Voittajavideon väkertänyt bloggaaja taas saa sellaisen paketin, että huh huh. On Aussien tuotteita, Momondon matkalahjakortti ja Fotomanin tarjoaman Canon-lahjakortin. Reissuroopet olisivat onnesta sykkyrällään matkalahjakortista, ja Canonin lahjakortti helpottaisi bloggaajan eloa huomattavasti. Alkaa vanha kamerapeli nimittäin olla siinä pisteessä, että vain minä osaan tehdä tarvittavat kikat, joilla se suostuu kuvia ottamaan.

Mitäs sanotte? Järkytyittekö, kun näitte mut ekan kerran liikkuvana? Ja vielä äänessä! Entä miten teidän BabyAbsurdor -tehojumppavatkulinne toimivat?

Jaa