Kuvat: x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Juhlaputki jatkuu, kun esikoinen täyttää heti vuoden alkuun kolme vuotta. Kyselin jo kuukausia sitten, minkälaiset juhlat hän haluaisi. Suunnitelmanani oli ohjailla hänen ajatuksiaan hienovaraisesti intiaanisynttäreiden suuntaan, sillä sellaiset olisin tahtonut järjestää. Mutta likalla olikin heti vastaus valmiina. Hän tahtoo dinosaurussynttärit.

En voinut kuvitella, että tuon ikäisellä olisi noin varma mielipide juhliensa teemasta! Mutta dinosauruksia sankari tahtoo ja ne hän myös saa. Alkuun löi kyllä tyhjää, eikä mieleeni tullut teemasta muuta kuin aasinhäntäpeli muutettuna dinosauruksen muotoon ja lelulaatikossa lymyävät dinolelut. Onneksi on Pinterest, josta poimimani inspiraatiokuvat saivat mielikuvituksen hyrisemään.

Nyt suunnitelmat ovat valmiina, mutta toteutus enää puuttuu. Netistä tilaamani tykötarpeet odottavat postissa, joka tietenkin on tänään kiinni. Kuten lähes kaikki ruokakaupatkin. Juhlat ovat lauantaina, joten meille jää huominen aikaa loihtia kotiin hirmuliskojen valtakunta sapuskoineen. Kannattaa aloittaa teeman kysely kuukausia ennen juhlia ja jättää toteutus kuitenkin viimeiseen päivään. Jotain perinteitä pitää olla, vaikka juhlien teema vaihteleekin!
Jaa