Olen tänään enemmän raskaana kuin koskaan aikaisemmin. Vauva ei onneksi ottanut siskostaan mallia, vaan köllöttelee edelleen kohdussa. Erinomainen juttu ihan käytännönjärjestelyjenkin takia, sillä eihän materiavarustelu ole vielä valmiina vauvan tuloon. Tietenkään, kai se kuuluu asiaan. Vaikka olen pitänyt eilistä vauvan syntymän laskettuna aikana ja samalla deadlinena asioiden valmisteluihin, hommaa riittää edelleen. Esimerkiksi pienet kestovaipat ovat vieläkin ompelematta. Hups.

Mutta yksi asia on valmiina. Olohuoneen katossa roikkuu nyt imetyspesä! Taannoisen keinupohdinnan jälkeen päädyimme Parolan Rottingin mustaan riippukeinuun. Koko perhe rakastaa sitä, samaten kuin etenkin lapsivieraat! Keinunnan unettava vaikutus on myös todistettu, sillä Minime on välillä tahtonut kiskaista päiväunensa keinun syleilyssä.

Musta oli hyvä valinta väriksi, se on skarppi ja ryhdikäs. Vaikka keinu on keskellä huonetta, sen kevyt ilme ja lattian vapaaksi jättävä kiinnitys eivät tuki koko huonetta. Keskeinen sijainti mahdollistaa sen, että voin illan pitkinä imetysmaratoneina käpertyä vauvan kanssa keinun uumeniin, mutta tarvittaessa pitää sitä pyörivänä vartiotornina leikki-ikäisen temmeltäessä ympärillä.

Jaa