Sanotaan, että kirjahylly kertoo kodissa asuvista ihmisistä. Meillä on kirjoille tilaa niin vähän, että niteiden kierto on liian vauhdikasta kirjahyllyn omistajien persoonallisuuden määrittelyyn. Mutta jääkaapin ovi onkin toinen juttu!

Jokainen joka tuntee minut tai on lukenut blogiani muutamaa lausetta pidemmälle, voi aavistaa, että meidän jääkaapin ovemme ei ole niitä, joihin ei sallita lippulappusten kiinnittelyä. Välillä ovi on niin vuorattu muistoilla ja muistettavilla asioilla, että mikään magneetti ei enää pidä. Nyt oveen kertynyttä ryönää piti kuitenkin vähän siivota, että sain tilaa kuville.

Sain tovi sitten testata Canonin uutta Selphy-tulostinta, jolla pystyi printata myös Instagram-kuvista tarroja. Kuvatarrat ovat sellaisia, jotka saa ainakin tuoreena irrotettua ja siirrettyä jääkaapin ovesta muualle. Toivottavasti eivät jämähdä kiinni, tai joudutaan sitten joskus muuttopuuhissa roudaamaan koko jääkaappi mukanamme, heh. Elsalla oli tontillaan vastikään hauskoja Intragram-magneetteja, jotka ainakin saa muuton yhteydessä ilman tärpättiä mukaansa.

Kävin samassa jääkaappi-inspiraatiohötäkässä hakemassa Granitista magneettinipsuja, joihin saa näppärästi esille lapsen piirustukset ja lehdistä repimäni reseptit, jotka odottavat testausta. Korvasin myös lehden kulmista revitys kauppalappuset ihan ehdalla kauppalappurullalla.

Mitä jääkaapin ovemme sitten kertoo meistä? Piirustusten ja kuvien perusteella olemme lapsiperhe. Ultrakuvat kielivät tulevasta perheenlisäyksestä. Tarrat ja kortit antavat osviittaa vaatemerkeistä, joita suosimme. Reseptiläjä kertoo rakkaudestamme ruokaan, mutta toisaalta siitä, että sen kokkailuun kotikeittiössä ei aina ole niin paljoa aikaa kuin reseptien kerääjä kuvittelee. Kuvista voi päätellä meidän tykkäävän ainakin ravintoloissa luuhailusta, retkeilystä, ystävistä ja sporttailusta. Kauppalistan mukaan meiltä ovat porkkana, näkkileipä ja vessapaperi loppumaisillaan. Viiltävä syväanalyysi, etten sanoisi.

Mitä teidän jääkaapin ovenne kertovat teistä? Jos pää on heinäkuun helteistä pehmeänä kuten itselläni, tämän voi halutessaan ottaa postaushaasteena.

Jaa