Yhteistyössä Krog Madame ja Suomen Blogimedia

Juhlimme hiljan Suomen Blogimedian yksivuotissynttäreitä. Vaikka vuosi on mennyt nopeasti, on hassua, että vasta vuosi sitten kruisailimme botskilla pitkin Helsingin edustaa kuohuvat laseissa kuplien. Olo tässä jengissä tuntuu niin luontevalta, että SBM tuntuu olleen osa elämääni aina.

Vuodessa 10 bloggaajan jengi on kasvanut monella upealla blogilla kirjoittajineen. En voisi olla kiitollisempi, että olen saanut tutustua heistä kaikkiin. Linkit heidän tonteilleen löytyvät tuosta oikealla olevasta sivupalkista, jos teille vaikka tulisi sieltä uusia blogilöytöjä.

Yksivuotiaan kunniaksi meille tarjottiin synttärisapuskat ja juomat Krog Madamessa, joka sijaitsee SBM:n toimiston naapurissa Helsingin Kampissa. Ravintolan henkilökunta tahtoi antaa teillekin pienen lahjan alekoodin muodossa. Kun lausahdatte kassalla BISTRO, saatte 20 prosentin alennuksen a’la cartesta. Ja huudahtamalla terassilla OHOY, saa talonviinipullon 20 eurolla. Molemmat edut voimassa elokuun loppuun saakka. Mä suosittelen parkkeeraamaan tunnelmalliselle sisäpihaterassille sen talonviinipullon kanssa ja nappamaan suolapalaksi tapaksia. Etenkin Krog Madamen sienet, jösses!

Jaa