Jestas! Yhtäkkiä täällä lähiössä on suoritettu kurkintoja kuusinumeroisen luvun verran. Kirjautuneita lukijoita on Bloggerissa, Blogilistalla ja Bloglovinissa yhteensä 283 ihanaista tyyppiä. Se jos joku on arvonnan paikka!

 

Sain 80 euron arvoisen tuotepakettipalkinnon hiljattain avatulta Big Small Shop -verkkokaupalta. On hienoa saada tehdä yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat ajatukseni ja arvoni. Big Small Shopin Jonna, Samuli ja Kirsi ovat sitä mieltä, että lastentarvikkeiden ei tarvitse olla rumia eivätkä ne saa olla myrkyllisiä. Kolmikon mielestä lastentarvikkeet voivat ja niiden pitää olla sekä designiltaan kauniita ja tyylikkäitä, materiaaleiltaan myrkyttömiä ja ekologisia sekä lapselle turvallisia ja mieleisiä. Just niin!
Mitä arvottava paketti sitten sisältää? Ensimmäisenä paketista kurkkii 50-vuotias maailmannainen ja klassikkolelu, Sophie the Giraffe. Minimen kuvassa natustama Sophie on hänen omansa, arvonnan kirahvi majailee lahjapakkauksessa.
Meille kirahvidaami löysi tiensä aikoinaan hurmaavan ulkonäkönsä ja kemikaalittomuutensa ansiosta. Sophie valmistetaan käsin luonnonkumista ja se värjätään ruokapohjaisilla pigmenteillä. Sophie ei ole ahmaissut sisäänsä BPA:ta, muita bisfenoleita, PVC:tä tai ftalaatteja.
Oma kirahvinsa löytyy esimerkiksi Madonnan, Pinkin, Tom Gruisen ja Maggie Gyllenhaalin muppeloilta. Onko se sitten kiva vai ei, sen voi jokainen itse päättää.
Toisena paketissa on Natursuttenin tutti, joka myöskin löytyi kuvausta varten omasta takaa. Hankin Minimelle oman Natursuttenin heti, kun luin Sascian tontilta sen pysyvän vauvan suussa myös uniaikaan.  No eipä toiminut meillä, sillä Minime ei nykyään enää tuttia kummemmin nautiskele ja lisäksi s-koon tutti tuntui kovin pieneltä. Ja jos sitä tuttia välillä Nukkumattia odotellessa tarvitaan, vain ne superällöillä kuvilla varustetut Ainun MAM-tutit kelpaavat.
No jos teille tämmöinen päheempi ja ekompi tutti menisi, tässä lisäfaktaa. Natursutten valmistetaan luonnonkumista ja siinä ei ole kuin yksi osa. Koko tutti on yhtä kappaletta, joten liitoskohtiin ei pääse muhimaan bakteereita. Tutit eivät sisällä muovin kemikaaleja ja ne valmistetaan sekä testataan Italiassa ja Tanskassa. Homma on mietitty loppuun asti, sillä jopa pakkauksen ikkunaosa on tehty maissista!
Natursuttenin tutit sopivat myös keskosille, sillä niitä voi saksilla tuunata pienemmäksi. Koko- ja mallivalikoimaa löytyy hyvin. Minimen tuttissa on perhosmallinen suojakilpi ja varsinainen tuttiosa anatomisesti muotoiltu. Palkintopaketissa oleva tutti on kokoa S (0–6 kk), suojakilpi on nenälle ulottuva pyöreä ja tuttiosa myöskin pyöreä.
Lisäksi settiin tulee Natursuttenin tutinpidike, joka on valmistettu Liberty of Londonin Ökötex-puuvillasta.
Neljäntenä paketissa majailee Under The Nilen Uhanalaiset eläimet -sarjan merisaukko. Under The Nile haluaa uhanalaisten pehmoeläinten avulla lisätä jengin tietoisuutta maapallon tilasta ja eläimistä, jotka tarvitsevat meidän apua. Merisaukko on tehty käsin Egyptissä, paikallisesta luomupuuvillasta.  Myös täyte on luomupuuvillaa. Saukkokaveri onkin kemikaaliton, sillä tuholaismyrkkyjä tai käsittelyaineita ei käytetä missään tuotannon vaiheessa.
Merisaukko oli Minimen ihan ehdoton lemppari, joten palkintosetin saukko on koekuolattu hänen toimestaan kuvauksen aikana. Oliko se Saukon pyöreä muoto ja pehmeys vai mikä, mutta joku sai Minimen keskittymään pitkäksi aikaa uuden kaverinsa paijaamiseen ja märillä moiskuilla kuorruttamiseen. Muutamat salaisuudetkin saukon korvaan jokelleltiin ennen kuin jouduimme pakkaamaan sen laatikkoon odottamaan pääsyä uuteen kotiin.

Ja tässä osallistumisohjeet arvontaan:

Koska mulla on niin fiksuja lukioita, paketin voittaakseen toivon teiltä jotain, josta saattaa itseni lisäksi moni muukin löytää apua ja ideaa omaan arkeensa. Kertokaa kommenttiosiossa, millä keinoilla, konsteilla ja tavoilla parannatte jaksamistanne lapsiperhearjessa. Itselläni on viime aikoina ollut niin kaikkensa antanut olo, että vinkit ovat todella tervetulleita. Etenkin konkreettiset kikat ympäripyöreän ”ota omaa aikaa” sijaan olisivat jees.
Varmiten voin luottaa paketin löytävän arvonnan jälkeen oikeaan osoitteeseen, mikäli jätät kommentin kirjautuneena lukijana. Muuten toivoisin sinun jättävän sähköpostiosoitteen kommenttiin, ettei arvonnan jälkeen kuka tahansa voi tulla väittämään olevansa se kirjautumaton lukija nimimerkillä Maija Meikäläinen.
Vastausaikaa on viikon ajan, kesäkuun 13. iltaan saakka. Arpaonnea, tykkään teistä!

VASTAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS SUPERISTI KAIKILLE OSALLISTUJILLE!  
Arpaonni suosi Pirpanaa, otathan yhteyttä mutsi@mutsiavautuu.com.

Vastauksenne olivat niin huippuja, että koostin niistä ensiapupaketin arjessa jaksamiseen.

Ps. Komean sivulatausnumeron kunniaksi perustin Lähiömutsille myös oman Facebook-sivun, liketä jos tykkäät. Linkitän tuoreet postaukset sivuille, joten jos et tahdo seurata meininkiä Blogilistan tai vastaavien kautta, Lähiömutsi voi halutessasi spämmätä Naamakirjasi uutisvirtaa.
Jaa