Tänään heidät vihdoin julkistettiin! Viisi miestä, joiden kanssa vietin tiiviisti aikaa viime kesästä vuodenvaihteeseen. Viisi miestä, joiden kuulumisista olin välillä paremmin perillä kuin oman mieheni. Viisi miestä, joista jokaiseen mä jollain hassulla tavalla rakastuin. Vaikka mä tunsin heidät perinpohjin, tutustuimme me kasvotusten vasta viime vuoden lopulla.

Siinä he nyt ovat, Iholla-sarjan kolmannen tuotantokauden miehet! Olin sarjassa toimittajana ja nyt vihdoin saan kertoa teillekin, keiden kanssa työpäiväni oikein vietin. Hengailimme yhdessä toki kameran ja telkkarin välityksellä, mutta kuten sarjan nimikin kertoo, ihan iholle miehet päästivät ja tulivat silti. Työpöytäni ääressä olen itkenyt, hämmästellyt, nauranut, kauhistellut ja tuntenut onnea näiden miesten kanssa. Täältä sinäkin pääset tutustumaan Eskoon, Yrjänään, Patrickiin, Jukkaan ja Teroon.

Sarja alkaa syksyllä, mutta tarkempaa alkamispäivämäärää joudutaan vielä tovi vartoa. Parhaiten iholle pääsee jo nyt seuraamalla Iholla-Facebooksivua. Joka tapauksessa ei ole epäilystäkään, mistä sarjasta tulee tulevan vauvavuoden imetystelkkarisarjalempparini!

Jaa