Itselläni on yksi ohjenuora kosmetiikkaputeliostoksilla käydessäni. Jos vain mahdollista, haluan läträtä ainoastaan luonnonkosmetiikkan kanssa, oli sitten kyse omasta tai lapseni ihosta. Se ohje on pitänyt hyvin kutinsa, mutta silti peilikaappini sisältö ei näytä samalta vuodesta toiseen. Moni siellä olevista purnukoista on luonnonkosmetiikkaa, mutta brändit vaihtelevat fiiliksien, vuodenaikojen, ihoni ja etenkin alennuksien mukaan.

Luonnonkosmetiikkaostoksilla mä nimittäin olen alehaukka. Mulla on kaapissa laatikko, jonka kyljessä lukee varastokosmetiikkaloota. Sen uumeniin hankin varastoon puteleita, kun niitä halvalla tulee vastaan. Tämä helpottaa etenkin siinä kummallisen yleisessä tilanteessa, kun jokainen rasva, putsari ja meikkituote loppuu samaan syssyyn. On mulla muutamia suosikkituotteitakin, mutta oikeastaan mikään niistä ei ole niin korvaamaton, ettenkö voisi jotain muutakin tuotetta ainakin testata. Etenkin jos alesta löytyy.

Ja nyt on luonnonkosmetiikka-alehaukalla onnenpäivät! Mádara kiskaisee nyt tiistaina käyntiin vuorokauden kestävän talvikampanjan, jonka aikana lafkan nettikaupassa joka ikisen varastossa olevan putelin hinnasta lähtee pois 40 prosenttia. Lisäksi jokainen yli 60 eurolla kosmetiikka hamstannut saa lahjaksi 27 euron arvoisen Eye Contour cream -silmänympärysvoiteen. Ale alkaa siis nyt vuorokauden vaihtuessa ja jatkuu tiistaina keskiyöhön.

Tällä hetkellä omasta peilikaapista löytyy itselle Comforting toner eli kamomillaa sisältävä kasvovesi sekä Time Miracle Night -yövoide. Lapsella on tällä hetkellä Mádaralta käytössä pesuaine, mutta lastensarjaa ei näemmä nettikaupassa ole myynnissä. Harmi, sillä etenkin Mádaran lastensarjan sampoolle iso peukku täältä Hertsikasta.

Muita peukkuja täältä lähtee Flower dust -vartaloemulsiolle, jonka kimaltavat mineraalit saivat meikäläisenkin hyttysenpistoista rupiset sääret hohtamaan viime kesänä. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu puhdistusmaito taasen toimi talven kuivattamalla ihollani puhdistaen meikit ja päivän aikana kertyneet liat pois, mutta ilman että pärstää alkoi kiristää ja kuristaa.

Jaa