Vatsatauti rellestää nurkissa viidettä päivää. Mä alan taas olla tolpillani, joten sairastavien pitkät päiväunet ja pakkoeristys muusta maailmasta saavat kaipaamaan tekemistä. Kun tekeminen kuitenkin rajoittuu kaksion nurkkiin, päätin vihdoin nakata ullakolla pusseissa lojuneet kirppistavarat myyntiin. 

Huutonetistä löytyy nyt jo osa myyntiin tulevista tuotteista. Loppuja heittelen sinne sitä mukaa, kun ehdin. Kaupan on niin kestovaippoja ja imetysvaatteita kuin ne puukengät ja vaikka läjäpäin neuletakkeja. Perheen minein valtaa yhä enemmän tilaa neliöistämme, joten ei auta kuin karsia omistaan.

Ne tuotteet, jotka jäävät myymättä tai joita en ehdi nettiin naputella, päätyvät myyntiin sunnuntaina 28. huhtikuuta pidettävälle Vanhan Herttoniemen pihakirppikselle. Jos ilma vain suosii, voin viime vuoden perusteella vannoa, että kyseessä on yksi kevään letkeimmistä ja kivoimmista tapahtumista.

Menossa on mukana yli 100 taloyhtiötä, joten aarteenmetsästysfiilis on taattu. Samalla voi käydä vaikka kävelyllä merenrannassa ja pistää piknikiksi puistossa. Vaikka nyt kuraisten lumikinosten keskellä ei uskoisi, ihan pian nurmikko taas vihertää ujosti myös täällä Hertsikassa. Me majoittaudutaan myytäviemme kanssa luultavammin jonnekin lähelle Herttoniemen metroasemaa, jotta kukaan ei voi välttyä myyntipisteeltämme. Jos siis majailet Helsingissä ja et ole aikaisemmin ollut seikkailulla idässä, pihakirppiksen aikaan kannattaa pakata retkikassi ja ottaa metro alle!

Jaa