Sain taannoin Väestöliitolta muhkean paketin vanhemmuuteen, perheisiin ja parisuhteeseen liittyviä opuksia. Kirjojen mukana oli myös Sama rakas -parisuhdekorttipeli, joka vaikuttaisi turvallisemmalta valinnalta suhteen kiemuroiden setvimiseen kuin Tuttu juttu -peli. Ne jotka ovat jälkimmäistä illanistujaisporukalla joskus pelanneet, tietävät kyllä mistä puhun. 

Kirjoihin en ole vielä ehtinyt kunnolla tutustua, mutta etenkin Äidin kielletyt tunteet -vihkonen kiinnostaa, onhan itsellänikin aiheesta rutkasti kokemusta. Opuksen pikaselauksella voisinkin sanoa, että tämä pitäisi sisällyttää äitiyspakkaukseen, samaten kuin tuo Isyyden kielletyt tunteet.

Sitä uudistusta odotellessa sinä voit saada kotiisi kannettuna jonkun näistä kuvassa olevista tai muista Väestöliiton nettikaupassa olevista julkaisuista. Sain nimittäin luvan arpoa viidelle eri lukijalle vapaavalintaisen opuksen.

Jos tahdot heittää noppaa onnettaren kanssa, toimi näin: jätä tähän postaukseen kommenttisi, jossa kerrot, mikä julkaisu sinun mielestäsi pitäisi sisällyttää äitiyspakkaukseen. Se voi olla hyväksi kokemasi kasvatusopas vai vaikka hauskoja kissavideoita sisältävä dvd katastrofipäiviä piristämään. Kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, ja jos et ole kirjautunut lukija, myös nimimerkki on tarpeen. Vastausaikaa on 13. maaliskuuta asti. Voittajiin otan yhteyttä henkilökohtaisesti, minkä lisäksi julkaisen heidän nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Jaa