Pistetäänpä vielä tähän illan ratoksi Suuren vauvavisan kolmas ja viimeinen osio, jossa syntymäpäiväjuhlavieraille annettiin eteensä kori täynnä vauvoihin jotenkin liittyvää tarvikkeistoa. Visan ykkösosa löytyy täältä ja kakkososa täältä

Juhlijoilla oli etulyöntiasema teihin nähden, sillä he saivat hypistellä, pyöritellä, haistella ja vaikka maistella esineitä halutessaan. Kuvien kautta se ei tietenkään onnistu, mutta mä luulen, että etenkin konkarimutsit eivät tarvitse kuin vilauksen esineistä antaakseen varman tiedon. Joten tässä on, antakaa palaa.

Vauvavisa, osio 3. Nimeä numeroidut vauva- ja lapsitarvikkeet. Jos et tiedä varsinaista nimeä, mutta tiedät, mihin esinettä käytetään, saat puolipistettä. 


Jokaisen synttäreillä kisaan osallistuneen vauvatarvikeyleissivistys ylsi niin korkealle, että tarvikkeen numero 7 tehtävä tiedettiin. Muissa olikin sitten enemmän pohtimista.

Tässä visailijoiden parhaat veikkaukset, joista osasta irtosi puolipistettä: 
1. lasinalunen, kääntölappu

2. liivinsuojuksen säilytysaski, rintakumin rasia, tutin säilytysrasia, estrogeeni-ilmaisin, tällä siivotaan imetysjuttuja
3. syöttöautomaatti, sinne voi imettää
4. moppi, pukluliina, lämpötyyny, vauvan pesusieni
5. nänni-imutin, imetyssuutin
6. köyhän perheen juustonaksu, proteiinipatruuna, välipala
8. vauvauintiin mukaan tarvittava uintikassi, lelupussi, tarvikereppu
9. tuttipullon avaaja (ankan pohjassa on hämäävässä kaksi metallista täplää, jotka saavat tämän kemikaaleilla tappavan ydinankan loistamaan valoa vesikosketuksessa)
10. kissa-allergisen vauvan vaateharja. vessaharja. hippiesine, pottaharja, lelu

Ja oikeat vastaukset ovat tässä: 
1. Kestoliivinsuoja
2. Maidonkerääjä
3. Rintapumppu
4. Lisäimu kestovaippoihin, mikrokuituinen
5. Rintakumi
6. Maissinaksu
7. Tuttipidike, tuttinauha
8. Vaippapussi (likaisille sellaisille), päiväretkikokoinen
9. Kylpyleluankka
10. Pulloharja, eritoten maitoisten tuttipullojen pesuun

Tähän loppuu tältä erin teidän piinaaminen vauva-aiheisella turhatiedolla. Mutta kertokaa toki ennen toisiin asioihin siirtymistä, tuliko kymmenen oikein vai minkä tarvikkeen kohdalla kosahti. 

Mä puolestani pyydän anteeksi hidasta vastaustahtia kommentteihinne. Luen jokaisen kommentin, arvostan niistä jokaista ja ihan tässä hetikohtapian aion niihin jokaiseen myös vastata.
Jaa