Sehän on jälleen se aika kesästä, kun ympärillä ja blogeissa aletaan asukriiseillä tulevan viikonlopun Flow’n vaatetusta. Minäkin olen menossa kemuilemaan Helsingin Suvilahdessa järjestettäville kaupunkifestareille, jossa tänäkin vuonna oletettavasti festivaalielämyksen kokonaisvaltaisuus on mietitty viimeisen päälle. Odotan jälleen saavani mykiöt onnellisen kylläisiksi festivaalialueen visuaalisuudesta – ja festarivieraiden asuista.

Jos vielä mietit, mitä ihmettä Flow’hun pukisi päälleen, tässä Lähiömutsin täsmäinspiraatiokuvat suoraan 90-luvulta. Nämä autenttisen asukuvaherkut löysin käydessäni vanhempieni luona ja kaivellessani kirjahyllyn albumeita. Kuvatodisteet osoittavat selvästi, että osasin ennustaa jo vuosina 1991-1997 asut, joita tänä vuonna tullaan Flow’ssa näkemään.

Ysärioraakkelina olen suorastaan niin varma, että nämä minun päälläni nähdyt tyylinamit tulevat näkymään vuoden 2017 Flow Festivaleilla, että askartelin meidän kaikkien riemuksi asubingon. Kirjasin bingopelin sarakkeisiin kaikki tyyliyksityiskohdat, joita Flowssa odotan voivani tänä vuonna bongata – jokaisen bongausherkun olen poiminut ysärivaatekaapistani.

Oman pelinsä voi halutessaan printata tuosta alta tai kopioida vaikka puhelimeensa jännittäviä pelihetkiä varten. Eikä peliä pelatakseen tarvitse edes osallistua festareille. Sosiaalinen media ja hastag #flowfestival2017 kyllä pitävät huolen, että saatte pelattua Flow Festivalien suurta asubingoa myös kotisohvalta käsin. Jokainen suora on erävoitto, mutta tuulettaa voi vasta, kun koko pelilappu on täynnä.

Peliaika alkaa NYT!

 

Jaa