Olin viime viikolla koluamassa Kruununhaan putiikkeja ja hörppimässä kaakaota viimeisillään raskaana olevan ystäväni kanssa. Meinasin vetää kaakaot väärään kurkkuun, kun hän kertoi tuoreesta hankinnastaan.
Hän oli tilannut synnytysharjoitusvälineen. Laitteen, joka näyttää ihan verenpainemittarin ja dildon yhdistelmältä. Dildo-osa tyrkätään tavaraan, minkä jälkeen pötkylään pumpataan asteittain lisää ilmaa. Eli siis asteittain venytetään värkkiä valmistautumaan synnytykseen. Toimenpidettä voi seurata numeroina mittarista.
Yskin kaakaota kurkustani ja nauroin kelatessani, miltä harjoittelu käytännössä näyttää. Kyseessä ei kuitenkaan ollut hormonihuuruisen tulevan äidin haksahdus johonkin hölmöön ostostelkkarishaibaan, vaan tämä venkula on kehitetty yhteistyössä gynekologien ja kätilöiden kanssa.
Vaikka paikkojen tahallinen venyttäminen tuntui aluksi päättömältä idealta, onhan siinä pointtinsa. Synnytyksessä alapää on kuitenkin auki kuin ladonovi, joten miksipä ei oven saranoita vähän öljyäisi etukäteen. Ei sitten koko värkki lähde saranoiltaan äksönin koittaessa synnytyslaitoksella.
Pötkylästä on kuulemma hyötyä myös synnytyksen jälkeen, kun ladonovi tahdotaan takaisin kiinni. Sillä kun voi kätevästi harjoitella lantionpohjan lihaksia. Kaltaiseni välinehifistelijä saisi ehkä lisäintoa laiskoihin jumppatuokioihin, kun mittarista saisi tutkailla, kuinka teräksisessä kunnossa tavara onkaan.
Tyrsk, lisää kaakaota väärään kurkkuun!
Jaa