Siinä se on, yksi vuosi helsinkiläisen mutsin ja sen kahden mukulan elämää. Yksi kuva joka viikolta, 52 väläystä lapsiperhearjesta vuonna 2018.

Valtaosan kuvista on napannut puolisoni, ja aika moni otos on tallennettu käyttämällä kameraan yhdistettyä puhelinta laukaisimena. Muutaman kerran sopivan tilanteen tultua kohdalle, olen tökännyt kameran ystävien tai ohikulkijoiden käteen ja pyytänyt ottamaan kuvan. Näitä kuvia kun ei suunniteltu, vaan ne syntyivät siinä hetkessä.

Yleisen ajankuvan lisäksi vuoden ajan ylläpitämäni arkikuvasarja on myös ihana muisto minulle ja lapsille. Vaikka arkikuvien takana olevat tekstit ovat välillä edenneet mollissa ja toisinaan sähisseet kirosanoja, kuviin on tallentunut sen kaiken sähellyksen ja paikoittaisten murheiden takana oleva kauneus ja onni: perhearki.

Täältä selaamalla taaksepäin löytyy myös vuosi 2015 ja sen joka viikkoinen arkikuva. Ehkä siis parin vuoden kuluttua tehdään tämä taas, mistäs sitä tietää.

Viikon 47 hääkuva: Jaakko Sorvisto, www.jaakkosorvisto.com

Jaa