©Lahiomutsi Minun tyylini Kotivinkki lehti juttu-4218

©Lahiomutsi Minun tyylini Kotivinkki lehti juttu-4218Kas kukas se siellä supikkaissaan ja napolilaisen pikkukujan torikauppiaalta ostamassaan mafioso-mekossa! No kyllä, minä ja tarkoin valitut mekot, puuklopottimet ja muut lempivaatteet. Uusimmasta Kotivinkki-lehdestä kun löytyy nyt parin aukeaman verran juttua ja kuvia minun tyylistäni.

Oli mielenkiintoista puhua toimittajan kanssa pitkät tovin tyylistä, itseilmaisusta vaattein ja siitä, miten garderobissani näkyvät kaikki menneet 35 vuotta. Aihe, jota pidetään turhamaisena, vaikka se on kaikkea muuta. Vaatteet peilaavat minua, mielialojani ja arvojani. Sekin, että ei halua viestiä vaatteillaan mitään, on viestimistä.

Tulinpa siinä muistoihin upotessani livauttaneeksi lehteen asti vain harvojen tietämän salaisuuden mannekiinikurssista. Kyllä, menneellä vuosituhannella niitä kutsuttiin noinkin hienostuneen vanhahtavalla nimellä. Olen pitänyt mannekiinihommista suuni melkoisen supussa, vaikka kokemuksella on ollut iso vaikutus siihen, miten kannan yhä nykypäivänäkin itseni. Pitäisikin ehkä joskus kaivaa tämä luuranko sieltä vaatekaapista tarkempaan tutkailuun myös tänne blogiin.

Jaa