Kuuletteko paukkuvat vasarat ja aistitteko ilmassa tuoreen maalin tuoksun? Melkoisen virtuaaliremontin keskellä täällä nimittäin elellään. Lähiömutsia laitetaan uusiksi ihan kunnolla nyt viikonlopun aikana, ja teidänkin on hyvä olla siitä tietoisia.

Kuten kuun alussa kerroin, olen it-tiimin ja graafikon kanssa suunnitellut ja rakentanut Lähiömutsille ihan alusta asti itse tehtyä blogipohjaa. Samalla kun ilmettä freesataan ja toimivuutta parannetaan, vaihdan myös julkaisualustaa.

Käyttämäni Blogger on käynyt auttamatta liian palikaksi tarpeisiini, ja siirrän lähiön WordPressiin. Samalla myös teidän kyläilyt täällä lähiössä tulevat mukavammiksi ja mutkattomimmiksi, kun esimerkiksi kommentointiin ja vanhojen postausten lukemiseen voi tehdä jippoja, jotka olivat Bloggerissa mahdottomia.

Toisin sanoen muutan siis kaikki kuuden vuoden aikana kertyneet tarinat ja kuvat uuteen kotiin. Eikä ole muuten mikään pieni juttu pakata kuutta vuotta virtuaalimuuttolaatikoihin ja siivota joukosta tavaraa, jota ei enää tarvitse. Aloitin homman Balilla, eikä vieläkään ole valmista, huh! Enkä edes vielä tiedä, minkälainen homma muuttolaatikoiden purkamisessa lopulta on.

Siksi viikonlopun aikana pidän Lähiömutsissa pienen huoltokatkon, varmuuden vuoksi. Internetissä kun ollaan, muutto voi olla onnistuneesti ohi viidessä minuutissa – tai sitten koko muuttokuorma voi hävitä matkalla.

Siksi tämä on viimeinen postaukseni bloggerin puolella. Huoltokatkoa kestää sunnuntaista maanantaihin. Tuona aikana ei kannata tänne enää jättää kommentteja, sillä ne eivät välttämättä ehdi muuttokuormaan mukaan. Mutta tulkaa keskustelemaan ja heittämään kommenttia Instagrammiin ja Facebookiin, jossa meno jatkuu tavalliseen malliin myös muuttohärdellin ajan.

Uusi saitti tulee aukeamaan tiistaina 22. päivä elokuuta. Sen jälkeen valot täällä sammutetaan.

Lähiömutsi tulee jatkossa löytymään osoitteesta www.lahiomutsi.fi. Omistan silti liudan domaineja, jotka kaikki ohjaavat tuohon osoitteeseen, joten ei hätää, vaikka kirjoittaisit osoitekenttään vanhaan tapaan mutsiavautuu.com tai vaikka hanne.valtari.fi tai lähiömutsi.com. Kaikki tiet vievät tuttuun, mutta uudistuneeseen lähiöön.

Jaa