Kappas vain, taas on se aika vuodesta, kun raahasimme kirpparille pari isoa kassillista meille tarpeettomaksi jääneitä lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Varasin pöydän Ipanaiselle jo viime syksynä – siis kun viimeksi myytiin lapsiperhemateriaa uusiin koteihin. Silloin mietin jälleen kerran, voiko puolessa vuodessa taas kertyä myytävää. Mutta kyllä, kyllä voi.

Olemme kuluneiden kolmen vuoden aikana vieneet kirpparille tasaisesti keväällä ja syksyllä pari kassia myytävää. Nyt kirppiskassiin sujahtivat ihan kaikki viimeiset vauva-ajoista muistuttavat vermeet ja vempeleet, joten voipi olla, että kirppistahti tästä vähän hidastuu.

Pakkasin myytäväksi vihoviimeiset nurkista löytyneet Boobin imetysvaatteet sekä melko vähäiselle käytölle jääneen rintapumpun. Kassiin sujahtivat myös nämä kestovaipat ja läjä sekalaisia kestovaippoja imuineen. Silitin myyntiin myös loput pinnasänkykokoiset lakanat ja valkkasin kirjahyllystä pois paksusivuiset kuvakirjat.

Myyntiin on tulossa myös läjäpäin vaatteita lempparimerkeiltämme, kuten Marimekolta, Melliltä, Aarrekidiltä, Mainiolta, Polarn O. Pyretiltä ja Vimmalta. Mukana on myös muutamia Papun ja Metsolan vaatteita. Koot ovat välillä 86-92 ja 110-122. Isomman kavalkadin vaatteet ovat lähinnä mekkoja ja tunikoita, sillä muut on viikattu odottamaan kuopuksen kasvamista.

Lisäksi pakkasin myyntiin kuravaatteita, Kivatin keväisiä puuvilla-asusteita, kumppareita ja ihan älyttömän läjän kesäisiä tennareita ja kangaskenkiä. Jos tuota kesäkenkämäärää katsoo, Suomen kesä ei tunnukaan enää niin lyhyeltä – niin monta kertaa kengät ehtivät kesäkauden aikana jäädä pieneksi.

Nämä meille tarpeettomat tuotteet löytyvät siis Helsingin Hakaniemen Ipanainen-myymälän kirppispuolelta. Ipanaisellahan on hienot ja isot uudet tilat siinä Pitkänsillan kupeessa. Myyntijaksoni alkaa ihan näillä näppäimillä, kunhan Ipanaisen väki saa täyteen sullotut kirppiskassini hinnoiteltua.

Jaa