Kyllä se on kuulkaa kevät, kun Vanhan Herttoniemen legendaarinen pihakirppis on taas täällä! Etukäteen tulevan sunnuntain kirpputorihulinoihin on ilmoittautunut mukaan yli 120 kerrostaloa, rivaria ja omakotitaloa, joiden myyntipisteille voi suunnistaa ohessa olevan kartan mukaan. Mitä viime vuosina olen huomannut, kartta kannattaa jättää kotiin ja suunnistaa ihan vain fiiliksen mukaan. Koko Hertsikka kun on yhtä suurta pihakirppiskarnevaalia.

Me levitetään oma piknikviltimme ja kirppispisteemme jonnekin Herttoniemen metroaseman läheisyyteen. Suosittelen myös käymään Päiväkoti Herttoniemen pihalla (Susitie 2–6), jossa on lastenvaatteita ja leluja myyvän kirppispisteen lisäksi vohvelikahvila ja ongintaa. Tuotot käytetään päiväkotilasten kevätretkeen. Muutenkaan Herttoniemestä ei tarvitse tyhjin mahoin poistua, kun hertsikalaiset pistävät pop-up kahviloita pystyyn sinne tänne. Spontaaneja bändiesityksiäkin saattaa kuulemma olla luvassa!

Tervetuloa siis ensi sunnuntaina tänne meidän huudeille! Samalla voitte todeta, miksi me olemme niin rakastuneet tähän oikean elämän melukyläämme ja sen 50-luvun söpöihin koteihin, yhteisöllisyyteen ja luonnonläheisyyteen. Luvassa on viime vuosien tapaan väenpaljoutta, mutta hulinan keskeltä on helppo puikahtaa välillä hengähtämään metsäpoluille tai merenrantaan. Nyt vain toivotaan, että sääkartassa tällä hetkellä olevat pisarat häviävät huspois.

Jaa