[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ilqsIA4ThJE]

Yhteistyössä Zadaa ja Suomen Blogimedia

Jos olet aina tahtonut nähdä minut mustissa kalsareissani ja hiukset valtoimenaan hulmuten, nyt siihen on mainio vajaan kolmen sekunnin mahdollisuus! Pari viikkoa sitten kuvattu Zadaa-mainosvideo on nyt valmis ja pyörii töllöttimissä.

Oli mielenkiintoista nähdä erään lauantaipäivän paperinukkeleikin tulos valmiina. Me pötköteltiin lukijani Sannan ja kahden muun vaatekaksosparin kanssa studion lattialla, ja kuvaustiimin Stina kävi still-kuvien välissä asettelemassa vaatteitamme, käsiämme ja hiuksiamme eri asentoihin. Ja sitten taas otettiin uusi kuva ja pelmutettiin hiuksia vähän lisää. Kun kuvat sitten yhdistää, ihmispaperinuket alkavat elää.

Ja jopas näyttää hauskalta! Karsee kaksoisleuka mulla toki on, vaikka ohjaajana toiminut Tom muistutti vääntämään päätä eriskummallisiin asentoihin, ettei leuan alle kertyisi kovin montaa makkaraa. Näemmä helpommin sanottu kuin tehty. Mutta mitäs siitä, kerrankos sitä kalsareitaan ja kaksariaan esittelee telkkarissa. Ja sitä paitsi, mainoksesta tuli hieno! Niin kiva oli olla mukana hassuttelemassa, tutustua uusiin ihmisiin ja samalla buustata sovellusta, jonka tyytyväinen käyttäjä itsekin olen.

Mun tuskin enää tarvitsee kerrata Zadaan ideaa – videokin sen tuossa kertoo – mutta tässä vielä varmuudeksi latauslinkit sovelluksiin, jos vaikka et ole sitä vielä ladannut. Täältä löytyy Zadaa iPhoneen ja täältä Androidiin.

Jaa