Viikon päästä se on täällä, Vanhan Hertsikan pihakirppispäivä! Jos vain sää sallii, ensi viikon sunnuntaina 27. huhtikuuta on taas yksi kevään leppoisimmista ja kivoimmista päivistä. Viime vuosien tapaan nytkin tapahtumaan on ilmoittautunut mukana yli 100 taloyhtiötä, joten mahdollisuudet löytää aarteita ovat suuret. 

Edellisvuosina väkeä on ollut hurjasti myös myyntivilttien ja -pöytien toisella puolella, mutta onneksi täällä lähiössä riittää tilaa taivaltaa. Jos väenpaljous alkaa ahdistaa, voi piipahtaa vaikka merenrantaan tai luonnonsuojelualueelle, joka alkaa suoraan monen talon takametsästä. Kuulemma mukaan on ilmoittautunut myös kymmeniä popup-kahviloita, joten tyhjin masuin ei täältä meidän huudeilta tarvitse lähteä.

Mekin ollaan taas fiilistelemässä lähiöelon ihanuutta ja juomassa termarikaakaota jollain viltilllä – tarkoitan siis, että myymässä tapahtumassa. Pystytetään putiikkimme jonnekin aurinkoiselle paikalle lähelle Herttoniemen metroasemaa. Koska kaksioomme muuttaa syksyllä neljäs ihmisasukas, on kaappeja pitänyt inventoida raa’alla kädellä. Myynnissä on siis esimerkiksi upeita vintagemekkoja, joita käytän kuitenkin ihan liian harvoin. Vaatteiden lisäksi meidän pisteellämme on myynnissä muun muassa kenkiä, laukkuja, kirjoja, vöitä, huiveja ja älppäreitä.

Tehkää tekin retki meidän lähiöön!

Jaa