Yhteistyössä Zadaa ja Suomen Blogimedia

Oletkohan se juuri sinä? Tykätäänkö samanlaisista vaatteista ja ollaan tyyliltämme aika samanlaisia? Sellaisia hivenen boheemeja, väristä villintyviä, rennosti urbaaneja ja farkkua rakastavia naisia, jotka yhdistävät samaan asuun muitta mutkitta tyylikkäitä klassikoita ja päheimpiä second hand -löytöjään? Oletko vielä apauttiarallaa kokoiseni, jotta voitaisiin tuosta noin vain vaihtaa vaatekaappiemme sisältöä päittäin?

Jos olet, se on kulkaa mäts meid! Sinä olet vaatekaksoseni, ja minä tahtoisin viettää kanssasi hauskan päivän tv-spotin kuvauksissa.

Kävi nimittäin niin, että minua, kolmekymppistä ryppyisissä vaatteissa kulkevaa äiti-ihmistä, pyydettiin malliksi Zadaan televisiomainoskuvauksiin. Tietenkin suostuin, eihän noin hullunkurisen kivasta ideasta ja samalla päivästä oman arkielämän ulkopuolella voinut kieltäytyä. Päivä oman elämäni Kate Mossina! Ja nyt kaipaisin mainoskuvaukseen mukaan lukijaani, joka viihtyy samanlaisissa vaatteissa kuin minä.

Älypuhelimissa toimivan suomalaisen Zadaa-sovelluksen (täällä iPhonelle ja täällä Androidille) ideana kun on löytää käyttäjilleen istuvat ja sopivat vaatteet yhdistämällä samankokoiset ja -tyyliset käyttäjät. Heti sovelluksen lataamisen yhteydessä käydään lyhyesti läpi käyttäjän tyyliin liittyviä kysymyksiä. Mä esimerkiksi ruksin olevani kallellaan boheemiin, vintageen ja vähän grungeenkin päin. Ruksin myös arvostavani etenkin laadukkaita vaatemerkkejä. Zadaan avulla tällainen aikapulainen kirppisrakastaja pääsi syksyllä tauon jälkeen taas second handin makuun, kun sovellus poistaa turhan ja aikaa vievän säätämisen. Kaikki yhteydenpitokin on keskitetty sovellukseen, mitä arvostan isosti.

Sittemmin olen myös myynyt vaatekaappini sisältöä näppärästi Zadaassa. Vaatteen lisäksi raha vaihtaa omistajaa turvallisesti ja ilman häsläämistä sovelluksen kautta. Ei siis enää sähköpostilla lähetettyjä tilinumeroita ja puuttuvia vaihtorahakolikoita. Tykkään myös siitä, että sovellus oppii tuntemaan käyttäjien tyylin ja maun sitä paremmin, mitä enemmän Zadaan kautta vaatteita ostaa tai myy. Siten se osaa tarjota käyttäjilleen vain sellaisia vaatteita, joista arvelee käyttäjän olevan kiinnostunut.

Ja tätä kaikkea tahdotaan nyt viestiä myös televisiossa. Mukana tv-spotissa on kolme vaatekaksosparia, joista yksi on siis minä ja minun vaatekaksoslukijani. Kuvauspäivä on lauantaina 2. huhtikuuta Helsingissä. Zadaa maksaa tarvittaessa vaatekaksoseni matkakulut sekä majoituksen. Kuvauksia varten kannattaa varata koko päivä, sillä kuvausten jälkeen on luvassa vielä ravintolaillallinen koko kuvausporukalle. Tietty, onhan se mun synttäripäiväkin, joten pidetään hauskaa iltaan asti!

Kuvauksissa meidät esiintyjät maskeerataan, sillä telkkarissa meikkien pitää olla kunnon pakkelit. Kuvauksissa käytetään omia vaatteita, millä varmistetaan tunnelman autenttisuus. Tästä priiffataan tietty tarkemmin kaikkia esiintyjiä. Mitään repliikkejä ei tarvitse opetella, mutta kameran edessä pöljäilyn pitäisi tietty tuntua mukavalta. Valmis spotti tulee pyörimään Avalla ja Subilla huhtikuussa.

Ootko se siis sinä? Tyylimme mätsäävät ja olet pituudeltasi +/- 5 senttiä minun 179 senttisestä varrestani? Oispa hauskaa voida viettää sun kanssa päivämme supermalleina! Lähetäthän siis avoimen hakemuksen osoitteeseen hannenkaksonen(at)gmail.com ja kerro, miksi olisit just hyvä mun vaatekaksoseksi. Kerro myös oma pituutesi, ja kuva olisi tietty kiva. Viimeinen hetki naputella hakemus ja painaa lähetä-nappia on keskiviikkona 23. maaliskuuta kello 23.59. Zadaa ottaa yhteyttä valittuun vaatekaksoseeni sähköpostitse torstaina 24. maaliskuuta.

 

Jaa