Taas on se aika vuodesta, kun minäkin täpinöin uudesta vaatemallistosta siinä määrin, että istun koneella sen ilmestymistä vartomassa. Uusi äitiyspakkaus 2015 julkistettiin nimittäin tänään!

Äitiyspakkausfanina olen kirjoittanut suomalaisesta pahvilaatikkoihmeestä useampaan otteeseen. Vuoden 2014 pakkausta ihailin täällä ja vuoden 2013 pakkausta täällä. Kun Minihen äitiyspakkaus saapui, fiilistelin sitä tässä postauksessa. Olenpa ollut puhumassa äitiyspakkauksesta jopa Kymppiuutisten kevennyksessä, siitä postaus täällä.

Tällä kertaa piisanneekin, että pidemmittä lätinöittä keskitymme vain ihastelemaan uutukaisen pakkauksen tuotteita. Vuoden 2015 äitiyspakkausta aletaan jakaa, kun vanhempi erä on ensin jaettu loppuun.

Minä ympyröin tuotteista omat suosikkini, vaikka äitiyspakkauksen tuotteiden arvottaminen aina pöljää onkin. Mutta katsokaa nyt tuota makuupussia, miten upea! Ihan salettiin sellainen pussi, jota tullaan kymmenien vuosien päästä metsästämään käytettynä.

Kuvat: Annika Söderblom © Kela

Jaa