Muistatteko, kun kesällä kirjoitin Ihanan.fi-verkkokaupasta, jonka valikoiman pointtina on eettinen, vastuullinen ja ainutlaatuinen käsityötaito? Nyt putiikista kysäistiin, josko tahtoisin näin joulun alla antaa teille alekoodin heidän vauvatuotteisiinsa. No sehän sopii!

Naputtelemalla koodin lähiömutsijoulu, saat putiikin vauvatuotteista 15 prosentin alennuksen. Etu koskee siis esimerkiksi noita meiltä löytyviä Toton seepratossuja, jotka on neulottu orgaanisesta puuvillasta Kenian Langatan äitiyhteisössä. Samaisista tossuista on myös oranssi tiikeriversio. Minimalistisemmasta tossulinjasta pitäville varpaiden lämmittimiä on lisäksi mustina ja beigeinä.

Vauvan pakettiin voi kääräistä alehintaan myös vaikkapa neulospeiton, neulosliivin tai valloittavan kypärämyssyn. Kaikki nuokin tuotteet ovat käsityönä orgaanisesta puuvillasta neulottuja ja Ihanan.fi-putiikin itse maahantuomia.

Jos et ehdi tilausta tehdä jouluksi, ällös huoli. Alekoodi pelittää aina tammikuun 2015 loppuun saakka.

Jaa