Tällaisissa vetimissä Minihe juhli elämänsä ensimmäisiä isompia juhlia viime viikonloppuna. Miten suloinen jätkäpötkylä! Jossain vaiheessa ennen juhlia näytti jo siltä, että hän joutuu pukeutumaan kemuihinsa isosiskon vanhoihin trikoorytkyihin, sillä valkkaamieni asukokonaisuusvaihtoehtojen vaatteet olivat yhtäkkiä pienessä koossa loppuunmyytyjä. Liekö siihen syynä sitten huono tuuri vai peräti postaukseni aiheesta. No opinpa ainakin, että tulevaisuudessa varmuudeksi tilaan ennen kuin postaan.

Lopulta päädyimme hankkimaan Mainion valkoisen huppuhaalarin violeteilla ruutukuvioilla. Se oli itse asiassa miehen lemppari asukokonaisuusehdokkaista Mini Rodinin haalarin tapaan, mutta jota mä pidin piirun verran liian arkisena. Mutta kun vieraillakin farkut olivat puvunhousuja tai silkkimekkoja yleisempi valinta, tyylikkään rento haalari päivänsankarilla toimi erinomaisesti. Haalarinkin kanssa tosin tuli jänniä hetkiä, sillä ensin postiluukusta tipahti haalari, jossa oli ompeluvirhe. Onneksi Mainiolla oli jäljellä vielä kaksi kappaletta tuota haalaria tarvitsemassamme koossa, joten toinen niistä saapui meille päivää ennen kemuja. Huh.

Jalassa Minihellä oli siskoltani lahjaksi saamansa Conversen pehmotossut. Sellaiset oli myös Minimellä ”ensikenkinään”, joten moiset ihanat turhuudet oli saatava myös kuopukselle. Vallan hyvä nimijuhlavaatetus siis saatiin lopulta kasaan. Näissä vaatteissa pojan kelpaa komeilla myös juhlien jälkeen, sillä asu ei ole turhan pramea arkenakaan käytettäväksi.

Oma leninkini on taasen imetysluukullinen Mamaliciousin mekko. Minimen nimijuhlissa pidin samaa mekkoa kuin äitini piti minun ristiäisissäni, mikä oli mielestäni kaunis tapa luoda oma pieni sukupolvet yhdistävä perinne, jota Minime voi mahdollisesti ja tahtoessaan jatkaa tulevaisuudessa. Nyt halusin kuitenkin hankkia imetysleningin, sillä Minimen juhlissa joudun normimekossa vähän väliä poistumaan sivummalle nostamaan helmat korviin imetystä varten. Mamaliciousin tummansinisessä mekossa pystyin imettämään juhlahumun keskellä. Leningin imetysluukku oli mukavan huomaamaton ja yllättävän toimiva, vaikka noin muuten luotankin Boobin imetysvaatteisiin. Harmittavasti tämäkin mekko on kuitenkin epämukavaa polyesteria, kuten kaikki juhlavammat imetysvaatteet tuntuvat olevan.

Nimijuhlien kanssa samassa syssyssä kemuiltiin myös tuoreen isosiskon kunniaksi. Hän bailasi vähän liian isossa Polarn. O Pyretin mekossa, jonka olin joskus muinoin ostanut alesta tulevaisuuden varalle. Mekosta sen kummemmin kuin likastakaan ei kuitenkaan taida olla ainuttakaan tarkkaa kuvaa, sen verran vauhdikasta meno juhlissa oli. Mutta palataan siihen tarkemmin erillisessä nimijuhlapostauksessa!

Jaa