Välillä se iskee. Pakko saada-materialismihimo. Näin syksyllä Facebookissa kuvan kaverini lapsesta, jolla oli kutreillaan upea rusettipipo. Kaunistus oli Papu-vaatemalliston luomus, mutta niitä oli tuolloin valmistettu vain muutama maistiaiskappale näyttämään Tampereen Designtorin kävijöille, mitä tuleman pitää myöhemmin lanseerattavassa mallistossa.

En kuitenkaan luovuttanut, ja armotonta googlausta ja muutamaa sähköpostia myöhemmin meille oli tulossa pipoja peräti kaksin kappalein, toinen Minimelle ja toinen itselleni. Urpouden äärellä siis ollaan samanlaisine vermeinemme, mutta onhan se nyt päheä koristamassa isompaakin päätä!
Oma piponi on näkynyt postauksissa muutaman kerran, ja rusetin vilahtaminen on saanut kommenttiosiossa aikaan mistä noita saa -huokailuja. No nyt voin ilokseni kertoa, että mallisto tulee vihdoin joulukuun aikana virallisesti myyntiin, joten muutkin saavat rusettihimonsa helpommin tyydytettyä niin halutessaan.

Lasten pipoja on ainakin kahdessa koossa, joista se pienempi oli jo liian nafti Minimelle. Onneksi papulaiset ymmärsivät pulman, ja Kusti polki Minimelle myös isomman version. Se taas on vielä vähän turhan iso, mutta luulisin sen olevan ensi keväänä just passeli. Oman piponi pyysin tekemään reilussa koossa, joten se onkin mukavasti lökö, eikä maar salettiin pipo kiristä. Lasten pipon hinta on 24 euroa, aikuisten 28 euroa.
Pipojen lisäksi Papun mallistoon kuuluu pääosin sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta valmistettuja bodyja, paitoja, legginssejä ja mekkoja. Ne näyttävät niin pehmoisilta ja mukavilta, että haluan myös niistä aikuisten kokoja! Hennon kauniissa printissä seikkailee nappeja rakastava lintu nimeltä Papu. Printti on Kanelimaa-blogin Hanna-Riikan käsialaa.

Osa Papun tuotteista valmistetaan Portugalissa ja osa Suomessa lähituotantona. Kokoja vaatteista löytyy välillä 50/56–122/128.  Kyllä huomaa, että  tuotesuunnittelusta vastaava Anna on äiti itsekin, sillä vaatteissa olevat käännettävät resorit ja bodyjen tuplanepparit pidentävät tuotteen käyttöikää. Plussaa myös bodyihin valituista päänteistä. Tuo malli kun on mielestäni ehdottomasti toimivin.
Papun jälleenmyyjät selviävät paremmin ennen joulua, mutta ainakin Kanelikaupasta niitä saa. Lisäsi niitä saa hamstrattua Torikortteleiden joulutorilta Helsingistä lauantaina 8. joulukuuta kello 10–17, Korjaamon Joulumyyjäisistä Helsingistä 15.–16. joulukuuta kello 11–17 ja Tampereen Designjoulutorilta sunnuntaina 9. joulukuuta kello 11–18.

Yhden onnettaren suosikin on myös mahdollista saada se muutaman kerran Minimen päähän mallattu pienempi lasten pipo oman muppelonsa päätä koristamaan. Vaikka joululahjaksi. Sopiipa se mielestäni myös annettavaksi vaikka nimiäis- tai ristiäislahjana. Ylimääräisen pipon arvonta löytyy Lähiömutsin Facebook-sivuilta

Jaa