Minimen ensimmäiset kengät olivat vaaleanpunaiset Converse-tennarit. Ensiaskelia niillä ei otettu, mutta ensimmäiset bileensä – nimiäiset – hän bailasi Consuissaan. Juhlien jälkeen kengät vilahtelivat postauksissa Minimen jaloissa silloin tällöin. Ja aina kun kuvissa näkyi vaaleanpunaiset tennarit, joku teistä lukijoista kyseli kommenttiosiossa, mistä popoja saa.
Mä ostin Minimen kengät Itiksen Stockmannilta, enkä mä ole noita vauvakokoisia Converseja edelleenkään bongannut kuin Stockan hyllystä. Blogin kommenttiosiossa onkin harmiteltu, että Stockmannia ei löydy omalta kylältä, eikä täten myöskään minikokoisia Converseja.
Mutta nythän mä sen hokasin, kun tarpeeksi kauan tuijottelin omassa blogissani olevaa Stockmannin mainosta. Niillähän on nettikauppa! Ja kyllä, Converse-vauvantossuja* löytyy myös sieltä neljässä eri värissä. Banneri osaa myös kertoa, että popot saisi kotiinsa ilmaisella postitoimituksella 17. joulukuuta asti.
Minimen Converset ovat kokoa 17, ja ne jäivät pieniksi loppukesästä, kun tyyppi oli päälle 7-kuukautinen. Onhan neljänkympin hinta törkeästi kengistä, joita Minime ei oikeastaan edes tarvinnut. Töppösilläkin olisi pärjännyt mainiosti.
Mutta on se nyt päheetä, että ensimmäiset omat kengät ovat vaaleanpunaiset Converse-tennarit! Sen verran materialisti mä olen tyttäreni puolesta. Se on jopa niin päheetä, että vaikka popot nyt ovatkin jo pienet ja kuluneet, ne roikkuvat osana sisustusta eteisemme paraatipaikalla.


Jaa