Hei mitäs tämä on, vauvakirjassa ei ole omaa sarakettaan erityisen tärkeälle tiedolle mutsin teki ensimmäistä kertaa mieli bailaan! Olen nimittäin ollut vähän huolestunut itsestäni. Entinen kreisibailaaja, eikä ole edes tehnyt mieli radalle.
Toki olen vähän käynyt testaamassa korkokenkien huteruutta ja huulipunan tahmeutta Minimen ollessa Lähiöjepen ja lypsypullojen kanssa kotona. Mutta silloinkin olen etkoilla saanut itseni kiinni toivomasta, että lähtisivät nyt jo nuo muut baariin, niin minä saisin mennä takaisin kotiin. Skumppapäissäni en ole ollut sitten tikulle kusemisen jälkeen, mitä nyt pari lasia nautiskellut suu samanlaisessa nautintotörössä kuin Minimellä, kun se nukahtaa tissille.
Mutta nyt tekisi mieli tyhjentää nimiäisistä jääneen punaviinitönikän pohjat, nauraa ystävien kanssa niin että naamaa pakottaa, ostaa skumppapullo vaikka ei pitäisi Coronassa, pyytää nuivalta dj:ltä David Hasselhoffia Loosessa, pomppia tanssilattilla mekon selkämys hikeen ja juoda kaljaa likaisista tuopeista Tavastialla.
Mutta yöbusseilla mä en enää ainakaan yksinään kulje, vaan otan alle taksin. Sen verran tää mutsius on tuonut mukanaan aikuismaista mukavuudenhalua.
Kestoliivinsuojat, nuo bileveskan salamatkustajat.
Jaa