Unelmaduunarin tilipäivä -kirja pätkähti Kenian-reissun aikana kauppoihin. On ollut mahtavaa nähdä siitä ensimmäisiä kuvia maailmalla ja kuulla ensimmäisiä kommentteja. Kuten tämä:

”Kirjassa on:
– suoraa puhetta työstä, diileistä, rahasta ja elämästä yleensäkin.
– selkeää ja helposti sisäistettävää kieltä.
– ja mikä parasta, allekirjoitan lähes kaikki heidän ajatukset työstä ja elämänarvoista.”
Marjut Rahkonen IG-tilillään

Jos nautiskelee kirjansa mieluiten korvien kautta, Unelmaduunarin tilipäivä löytyy myös äänikirjana; joko ostettavaksi erikseen tai kuunneltavaksi Storytelissa ja BookBeatissa kuukausimaksun hintaan.

Heti kirjan perään laitettiin Satun kanssa myyntiin myös liput Unelmaduunarin tilipäivä -aamiaistilaisuuteen. Tiedossa on rohkaiseva ja lämminhenkinen tilaisuus, jossa puhumme tienaamisesta, rahasta ja työnilosta. Annamme käytännöllisiä neuvoja työn hinnoitteluun, myyntityöhön ja mukavampaan sekä stressittömämpään (työ)elämään. Puhumme verkostoitumisesta ja työn tulevaisuuden nuuskimisesta. Pohdimme myös, miten paljon tienistiä on tarpeeksi ja mitä kaikkea muuta menestyminen ja kiva työ on kuin rahaa (spoiler: aika paljon muuta).

Tilaisuus sopii erinomaisesti aloittelevalle yrittäjälle, freelancerille ja yrittäjyydestä haaveilevalle. Myös työsuhteessa paahtava löytää tilaisuudesta pureksittavaa. Mutta jos haaveilet start up -pöhinästä, turkasen rahakkaista exiteistä ja mälläysrahasta, jota upottaa kylän kalleimpaan autoon, valtamerilaivan kokoiseen yksityisveneeseen ja naurettavan kokoiseen palatsiin, tämä ei ole sinua varten.

Unelmaduunarin tilipäivä -luento pidetään maanantaina 23. maaliskuuta kello 8.30–10.30 Orginal Sokos Hotel Presidentissä, johon pääsee näppärästi Helsingin päärautatieasemalta.  Tilaisuus sisältää aamupalan, ja paikan päällä voi ostaa kirjojamme ystävähintaan. Täältä pääset ostamaan liput tilaisuuteen hintaan 29,90 euroa kappale.

Kulje kauemmas rahahuolista ja hanki vapaus keskittyä omaan unelmaasi!

Jaa