©Lahiomutsi Kesa Hesa Helsinki kesalla -3006 kopio

Nonni. Nyt pitäisi taas alkaa totutella siihen, että ruokavaliomme ei voi loppuelämää koostua pääsääntöisesti torikiskan antimista. Onneksi satokauden parhaiden herkkujen kanssa ei ole tulossa tylsää vielä pitkään aikaan ruokakaupassakaan. Mutta siis se, että sapuskaostoksissa olisi hyvä taas olla jotain suunnitelmallisuutta! En tiedä, pystynkö vielä luopumaan tästä boheemista ruokahaihattelusta, jonka kanssa ollaan kesä eletty.

Niin ja sen ruuanlaitto ja ruokailu. Saatan ehkä osata vielä laittaa ruokaa hellalla ja uunissa, mutta haarukalla ja veitsellä syömisestä en ole ihan varma. Jotkut kelloon perustuvat ruoka-ajatkin, hyvänen aika. Että esimerkiksi iltapalaa olisi luultavasti hyvä valmistella hivenen aikaisemmin kuin vasta havahtuessaan auringon laskemiseen taivaanrannan taa. Sitten vielä se, että voisi alkaa taas syödä pääsääntöisesti ruokapöydän ääressä, eikä pisin poikin kyliä ja mantuja.

Nonni Hanne, nyt joku arkiroti!

Jaa