©Lahiomutsi Pirkka Kolumni Hanne Valtari Kolumnisti-5789

©Lahiomutsi Pirkka Kolumni Hanne Valtari Kolumnisti-5789 Ehkä jo bongasittekin tutun naaman uusimman Pirkka-lehden vikalta sivulta? Raapustin muutaman vuoden tauon jälkeen internetin lisäksi sanasen myös painettuun lehteen. Olipa hauskaa! Kolumnini löytyy siis tuoreimmasta Pirkka-lehdestä, mutta samaiset remonttimutinani löytyvät myös netistä, elikkäs täältä.

Annan itselleni, kuvaaja Satulle ja kuvarajaukselle pisteet siitä, miten eteeriseltä kolumnistilta kuvassa näytän, vaikka ympärillä oli perinteinen lapsiperhekaaos, sisustuskuvauksen jäljiltä pitkin poikin lojumaan jääneitä stailauskamoja sekä kaksi ihan kirjaimellisesti jaloissa roikkuvaa rakasta pikkunatiaista. Ja lisäksi naamakin oli siitä pieruperseisen ihanasta Tampere-reissusta vähän pöyheänä.

Mutta semmosta se on, jos sattuu olemaan itä-helsinkiläinen perheenäiti ja oman elämänsä Carrie Bradshaw samaan aikaan.

Jaa