Terkut Britanniasta! Tulin viime yönä kotiin Lontoosta, huhuh ja oioioi! Viikonlopun irtiotto tuli niin tarpeeseen, ja samalla tulin viettäneeksi vahingossa ihan kunnon lomaa. Pakkasin blogihommia varten mukaan läppärin, mutta laturin pistoke ei jostain syystä sopinut matka-adapteriini. Vanha tietokonerakkine ei pysy päällä ilman virtapiuhaa, joten se lepäilikin lopulta matkalaukussa koko reissun. Olin siitä lopulta salaa vain hyvilläni.

Palaan reissutunnelmiin myöhemmin, mutta nyt on ensin toivuttava railakkaasta lomailusta ja napattava muita vahinkolomailun jalkoihin jääneitä blogihommia kiinni. Aloitetaan menovinkillä tulevalle lauantaille! Nimittäin viiden päivän kuluttua se on täällä taas, Riikan blogin ja Lasten PR:n järjestämä Lastentori.

Lastentori järjestetään tällä kertaa kauppakeskus Kampissa, täällä Helsingissä. Siellä kolmannessa kerroksessa, jossa on myös Kampin lastentarvikeliikkeet sekä hyvä lastenhoitohuone. Eli tilaa on nyt paljon enemmän kuin viimeksi, jolloin tapahtuman ulkopuolella jonotettiin, kun kaikki halukkaat eivät mahtuneet kerralla sisään. Nyt uskaltaa kurvata paikalle myös vankkureiden kanssa!

Lastentorilla on taas mukana kivoja yrityksiä sekä oheistoimintaa. Luvassa on ainakin ilmainen neppispaja, pop-up kauneushoitola ja Raikastamon mehubaari.

Mukana on tälläkin kertaa muutamia bloggaajia kirppispöytineen, mutta mä olen tällä kertaa mukana yhteisöllisen Oot niin ihana -vauvakirjaprojektin kanssa. Aino on paikalla kirjan luonnosten kera, ja me toivotaan paljon kohtaamisia ja palautetta. Että saadaan yhdessä tehtyä se ihanista ihanin vauvakirja! Aino on luvannut taiteilla pikkuisille väritettävää, ja mä pyörin mukana sen minkä kahden miniavecin kanssa kykenen.

Nähdään siellä!

Jaa