Kolmas numero Suomen tyylikkäintä lifestylelehteä, Kidd.O:ta, on nyt ilmestynyt! Syksyn ja talven numero on taas täynnä kauniita kuvia ja artikkeleita, joissa yhdistyvät tieto, rouheus ja sopiva siirappisuus. Tässä lehdessä eivät kakkavaipat haise tai mustikkakeitot ole pitkin rinnuksia. Opus tarjoilee 260 sivun verran lukemista niihin hetkiin, kun tahtoo unohtaa äitiyden mustat ajatukset, keittiön vallanneet banaanikärpäset ja pieruleggareiden alla rehottavat säärikarvat.

Lehden sivulla on myös yksi toteutunut unelmani. Sivulla 72 on kirjoittamani kolumni! Aivoituksiani on julkaistu aikaisemmin kolumneina paikallislehdissä ja sanomalehdissä, mutta aikakauslehden sivuilla kolumni on ensimmäiseni. Pohdin kirjoituksessa omien havaintojeni perusteella, mikä esikoisestani mahtaa tulla isona. Pitkäaikaiset Lähiömutsin lukijat ehkä muistavatkin samanlaisia mietteitä myös täältä blogin puolelta.

Tässähän tuntee olonsa ihan oman elämänsä Carrie Bradshawksi! Ainakin jos unohtaa väsymyksen, keittiössä edelleen sitkeästi kituuttavat banaanikärpäset ja ”justhan mä nää eilen sheivasin” -sängen säärissä.

Jaa