Laitoin puikot laulamaan pitkästä aikaa Muita ihania -blogin piparkakkukuviota. Ajatuksenani oli tehdä lapselle pipo pieneksi jääneen tilalle ja väkertää pipoon vielä lämmin vuori. Tällä kertaa käytin kierrätyspuuvillasta valmistettua Novitan Hanko-lankaa, jota jäi yli raitapaitaprojektista.

No niinhän siinä taas kävi, että muuta tuli kuin meinasin. Viimeksi siskolleni tarkoitetusta piparkakkupiposta tuli yksivuotiaalle sopiva, ja nyt taas liian isoilla puikoilla piposta tuli jättimäinen. Laiskana kässämuijana en jaksanut purkaa ja aloittaa alusta, vaan vaihdoin suunnitelmaa lennosta. Piposta tulikin kauluri, kun jatkoin neulosta ilman kavennuksia ja tein toiseenkin päähän resorin.

Söpö kuvio ei kuvissa näy kunnolla, sillä lapsesta oli ymmärrettävästi paljon oleellisempaa peuhata vaahteranlehdissä kuin esitellä kameralle äitinsä kutimointeja. Mutta ovat ne sitten suloisia, sekä lapsi että kauluri.

Ps. Kiitos ihanat monista kommenteistanne! Lupaan palata niihin vastausten kera heti, jahka vauvaelo tästä hieman tasaantuu.

Jaa