Menettämisen pelko. Se vaivasi koko odotusajan epävarmuutena ja jysähti voimalla niskaan lapsen synnyttyä. Se, että minun ja miehen vastuulle on annettu pienen ihmisen elämä, tuntuu välillä kauhealta. Mitä jos mokaan, mitä jos en vain kykene tähän? Ihmismieli on siitä kiero, että kun se on onnellinen, se samalla pelkää kuollakseen menettävänsä tuon kaiken onnen.

Filippiineillä sadoilta tuhansilta ihmisiltä on viety se, mikä on tärkeintä. Eikä siinä olisi auttaneet aamuiset varmistukset siitä, että lapsella on varmasti pyöräilykypärä päässä ja isillä heijastin.

Supertaifuuni tappoi tuhansia ihmisiä, jotka ovat jonkun perheenjäseniä. Se vei mennessään koteja, joiden seinät ovat niiden asukkaille yhtä tärkeitä kuin nämä omani meille. Siinä missä minä pidän kunnostani huolta myös siksi, että eläisin jo lapsenikin vuoksi pidempään skarppina ja terveenä, ei taifuuni paljoa kysellyt, oletko käynyt bodypumpissa tai lenkillä viime aikoina. Sen voima tappoi lapsilta äitejä, isiä ja isovanhempia. Filippiineillä avun tarpeessa onkin jopa 4 miljoonaa lasta.

Ja nyt autetaan. Suomen Blogimedia perusti hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tavoitteena on kerätä yhdessä vähintään 100 tuhatta euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon supertaifuunin uhrien auttamiseksi. Se on paljon rahaa, joten nyt onkin aika näyttää, mihin bloggaajat ja muut sosiaalisen median aktiivikäyttäjät kykenevät. Isolla joukolla se on mahdollista!

Yksinkertaisin tapa on lahjoittaa bloggaajien supertaifuunikeräys -lippaaseen rahaa verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. Vaikka vain yhden kahvirahan verran, sekin auttaa. Rahat tilitetään lyhentymättömänä SPR:lle. Voit lahjoittaa myös soittamalla numeroon 0600-122 20 (20,28 € + ppm) tai lähettämällä tekstiviestin SPR numeroon 16499 (15 €).

Valjasta apuun myös some-kontaktisi ja levitä tietoa kampanjasta verkossa. Jos olet bloggaaja, haastan sinut tekemään aiheesta postauksen. Vapaasti käytettävissä olevan keräyskampanjamateriaalin postausta varten löydät täältä.

Tämä on tärkeää. Kiitos.

Jaa