Mistä tietää, että ruokapöydän ympärillä on bloggaajia? Siitä, että lähes jokainen kaivaa kameran esille ruuan saapuessa, eikä annoskuvaaminen aiheuta hämmennystä kenessäkään. Salaatinlehtien kuvaaminen voi tuntua joistakin yhtä hölmöltä kuin ajatus siitä, että mun hyvinvoinnille on lähes pakollista saada viettää välillä aikaa muiden bloggaajien kanssa. Vain toinen, joka tekee samaa asiaa kuin sinä, voi ymmärtää työhösi liittyvät ilot ja murheet.

Olikin ihanaa könytä viime perjantaina sponsorirafla Sandron hämyisimpään nurkkaan yhdessä muiden Suomen Blogimedian tyyppien kanssa. Söin kuin barbaari tarjoilijoiden kantaessa yhä uusia makuelämyksiä jättimäisillä lautasilla ja tarjottimilla pöytään. Voi kun tietäisin salaisuuden, miten yhdelle lautaselle voi saada mahtumaan niin monta makuilottelua kuin siinä on haarukallisiakin! Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa myös talon drinkkejä ja vau. Vanhan baarimaijan mieltä lämmittää, kun mukillisia on selkeästi mietitty sekä hiottu rakkaudella ja ammattitaidolla.

Sandrosta siirryimme jatkamaan kemuja Nooran emännöimälle Suuri ja Mahtava -työhuoneelle. Siinä samalla nostettiin myös maljat SBM:n viidelle uudelle bloggaajalle, jotka tänään julkistettiin Suomen Blogimedian pressitilaisuudessa.

Mä olin erityisen täpinöissäni, kun mukaan tuli Pinja Rougerin Pinjacolada-sisustusblogi, jonka värikäs meno on inspiroinut mua jo pitkään. Samaten riemunkiljahduksia sai aikaan ruotsinkielinen lifestyleblogi Karkki, jonka kirjoittajan Karin Lindroosin kirppissilmää ja vaatekaappia ei voi kuin huokaillen ihailla. Huokailua ja unelmointia saa aikaan myös Emmi-Liia Sjöholmin kaunis ja inspiroiva hyvinvointi- ja ruokablogi Torkkuja ja Nokkosia.

Neljäs uusi Suomen Blogimedian bloggaaja on Also Sprach Jussi -blogissa musiikista ja kirjallisuudesta kirjoittava Jussi Mäntysaari, jonka kanssa mulla oli muinoin kunnia painaa tovi duunia yhdessä YleX:ssä. Mahtavaa saada lisää muista elämän kuvioista tuttuja kavereita samaan jengiin! Toinen miesvahvistus on hulvatonta Kasper Diem -huumoriblogia kirjoittava Kasper Strömman, joka illan aikana heitti ilmoille loistavan lausahduksen: ”Tästä blogataan vielä!”

Kuvista kiitos lahjakkaalle ja supernotkealle valokuvaajaihanuudelle, Mikko PuttoselleTäysistä vatsoista ja kilisevistä maljoista kiitos juhlien sponsorit Sandro, Saimaan Juomatehdas ja Saloniemen juustola.

Jaa