Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä Scanboxin kanssa, eli bloggaja on tehty onnelliseksi kasalla leffalippuja.

Leffatreffit sen söpöimmän kanssa, ämpärillinen popcorneja ja saavillinen limsaa. Siitä me aina silloin tällöin Lähiöjepen kanssa haaveillaan. Että päästäisiin pariksi tunniksi toiseen maailmaan ihan kahdestaan. Mutta kun massiivinen hoitotukiverkostomme koostuu oikeastaan vain samassa kaupungissa asuvasta siskostani, kahdenkeskinen aika kodin ulkopuolella saati leffatärskyt kahdestaan miehen kanssa ovat harvinaista herkkua. Niin harvinaista, että kun se sitten on on mahdollista, leffaan lähdetään vaikka väkisin.

Kun meillä vielä oli ihanat kesäaupairimme, lähdimme yhtenä perjantai-iltana leffaan aupairien valvoessa Minimen yöunta. Lähdimme, vaikka molemmat meinasivat nukahtaa jo metrossa matkalla keskustaan. Vaikka kunnon yöunet olisivat varmasti olleet fiksumpi veto, johan oli ihanaa kaivautua leffateatterin pehmoisiin punaisiin tuoleihin – ja vähän myös sen söpöimmän kainaloon, mitä nyt välissä olevalta ämpärilliseltä popcorneja kyettiin.

Koska leffatärskyt tekevät äidin ja isän parisuhteelle saman, minkä lempiyrttini korianteri tekee mille tahansa ruualle, innostuin sähköpostiini tulleesta ehdotuksesta. Ensinnäkin siksi, että pitkästä aikaa joku ehdotti arvontaa, joka kuulostaa hyvältä, toiseksi siksi, että arvonnassa voi voittaa leffalippuja ja tärkeimpänä siksi, että leffassa näyttelee kuumin, seksikkäin, ihanin… tarkoitan siis kakkossöpöin mies maailmassa, Alexander Skarsgård! Ja jos yritän Alexanderin kuolaamiselta olla myös vakavissani, leffa varmasti kiinnostaa ja koskettaa kaikkia vanhempia elämäntilanteesta riippumatta.

Jos siis sinunkin pieruleggarisi pyörivät jaloissa Alexanderille ja/tai jos tahdot voittaa sulle ja mielitietyllesi kaksi tuntia pimeässä leffateatterissa, nyt tarkkana. Viikon päästä perjantaina 27. heinäkuuta leffateattereissa saa ensi-iltansa What Maisie Knew -elokuva. Sen keskiössä on 6-vuotias Maisie, joka joutuu keskelle vanhempiensa huoltajuuskiistaa. Elokuva kertoo tarinan perheestä, uhrautuvaisuudesta ja lapsen rakkauden vahvuudesta. Plus siinä näyttelee Alexander Skarsgård.

Jaossa olisi nyt siis kolme kahden leffalipun pakettia What Maisie Knew -elokuvaan. Homma on yksinkertainen. Jätä terkkusi kommentissa tuohon alle. Kommentissa pitää käydä ilmi nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi. Vapaavalintaisessa osiossa kommenttia voi hekumoida Alexanderia. Vastausaika loppuu sunnuntaina 21. päivä, kun kello kumahtaa keskiyön merkiksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi julkaisen heidän nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla. Piletit laitetaan postiin alkuviikosta.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IFji1gDa8hM?rel=0]

Jaa