©Lahiomutsi Kukkakimppu Meidan Perhe Lehti Koti Juttu Sisustus-2061

©Lahiomutsi Kukkakimppu Meidan Perhe Lehti Koti Juttu Sisustus-2061Siirsimme elämämme kesän myötä ulos joskus toukokuun alussa, minkä voi päätellä siitä, että postasin viimeksi kotiaiheista noihin aikoihin. Sinänsä koomista, että kun kerrankin olisi valoa kuvata kotijuttuja varten kuvia, emme käy kuin pyörähtämässä kotona ennen kuin säntäämme jo takaisin ulos. Eipä siis ole tullut paljoa otettua kuvia sisätiloissa.

Jos kaipaat Lähiksen kotijuttuja, vajetta voit paikata hankkimalla käsiisi Meidän perhe -lehden. Uusimmassa numerossa on muutaman aukeaman verran juttua meidän kodistamme. Käskymuotoon väännetty otsikko saa vähän negatiiviset vibat aikaan, mutta muuten juttu on oikein kiva. Sisustusjuttu, jossa koti on vähän vinksinvonksin ja lapset kiipeilevät pöydillä.

Lehden sivuilla on myös vilaus työhuoneestani, joka sai vihdoin keväällä tapetit ylleen ja sitä myötä myös esimerkiksi hyllyt seinilleen. Viimeistään syksyn ajaessa poppoomme sisätiloihin, kutsun teidät virtuaalikylään minun huoneeseeni myös täällä blogin puolella.

Jaa