Ensi viikolla Helsingin Messukeskuksessa messuillaan kirjojen parissa. Minäkin olen siellä kirjailijahommissa torstaina, kun kello 14.30-15 olen Minna Canth -lavalla puhumassa Unelmahommissa-kirjan aiheista. Luvassa siis ajatuksia esimerkiksi siitä, miten yhdistää intohimonsa ja elannon hankkimisen sekä siitä, mitä tehdä, jos kiinnostuksen kohteita onkin yhden sijaan monia.

Samana päivänä signeeraan Unelmahommissa-kirjoja WSOY:n osastolla (6B48) kello 15. Kirjan toinen kirjoittaja Satu ei tällä kertaa päässyt mestoille mukaan, mikä on harmi. Mutta olisipa kiva jutella kirjasta ja sen teemoista kirjamme lukeneiden kanssa, vaikka kirjan toinen kirjoittaja onkin Islannissa. Ja vaikka ette olisikaan lukeneet kirjaa, nykäiskää silti ihmeessä hihasta, jos messuilla törmätään! Mä luultavasti pyörin siellä torstaina enemmänkin – en usko, että mua sieltä kirjojen tuoksun seasta ihan heti saa pois.

WSOY:n osastolla on muuten kaikista kustantamon kirjoista -25 prosentin alennus. Unelmahommissa-kirjan hinnaksi messutarjouksella tulee siis 24 euroa (normaalisti 32 euroa).

Jaa