Täpinöinnin määrä alkaa olla maksimissaan! Vielä kun malttaa nukkua yhden yön yli, on se päivä, kun Iholla-sarjan kolmas tuotantokausi käynnistyy Avalla kello 21. Olen elänyt Iholla-miesten ja heidän lähipiirinsä kanssa jo yli vuoden, enkä voisi olla enempää innoissani, että nyt vihdoin tekin pääsette tutustumaan heihin paremmin.

Ensimmäisen puolivuotisen elin miesten kanssa televisioruudun välityksellä toimien yhtenä sarjan toimittajista. Välillä olikin sellainen fiilis, että tiedän heidän kuulumisensa paremmin kuin oman mieheni, jonka kanssa ehdin tuona hektisenä syksynä viettää paljon vähemmän aikaa.

Postauksen kuvat ovat juhlista kahdeksan kuukauden takaa, kun sarjan päähenkilöt sekä tuotantotiimi tapasivat yhtenä köörinä ensimmäisen kerran. Se oli hauskimpia iltoja hetkeen! Oli hassu fiilis, kun itse tiesi sarjan ihmisistä niin paljon, mutta heille olin vielä silloin ihan vieras. Jotenkin oli silti helppo olla, kun tiesi heidän elämästään juttuja isoista ja aroistakin asioista pieniin hassuihin yksityiskohtiin, kuten siihen, missä he säilyttävät vessapapereitaan. Siinä ei tullut itsellekään tarvetta olla mitään muuta kuin itsensä.

Juhlien jälkeen ollaan pidetty tiiviisti yhteyttä. Viestitelty, tavattu, sporttailtu ja juhlittu. Koko porukalla ja pienempinä kokoonpanoina. Kun sarjan mainoksia alkoi ilmestyä katukuvaan, bongaili koko tekijätiimi mainoksia innoissaan. Kolmistaan-blogin Karoliina keräsikin noita bongauskuvia yhteen viimeisimpään postaukseensa. Varmaan tiesittekin, että tuon blogikolmikon Esko on yksi sarjan päähenkilöistä?

En olisikaan ikinä uskonut tuotantoon lähtiessäni, että siitä jäisi ympärilleni näin iso joukko upeita ihmisiä. Minimekin on saanut työni kautta kaverin, kun on ystävystynyt Eskon ja Karoliinan tyttären kanssa. Lapset ovat muun muassa laskeneet yhdessä pulkkamäkeä ja bailanneet festareilla. Siinä onkin mielenkiintoinen tarina kerrottavaksi ystävyyssuhteen alkamisesta, jos ja kun he pitävät yhtä vielä aikuisinakin!

Jaa