Kyselin teiltä Mainion huppariarvonnan yhteydessä Lähiömutsin postauksista, jotka ovat jääneet mieleenne. Monet osasin aavistaa, mutta muutamia tuli myös yllätyksenä. Oli kiva huomata, että kaikki blogin osa-alueet saivat mainintoja. Erityisen paljon tällä pienellä otoksella tunnutte tykkäävän kotikaupunkimatkailupostauksista, joissa retkeilemme ja seikkailemme eri puolilla Helsinkiä. Hyvä, sillä ilmojen lämmetessä sitä hupia on varmasti luvassa enemmän sekä tosielämässä että blogin puolella!

Keräsin tähän ryhmittäin teidän mainitsemianne postauksia. Jospa sieltä löytyisi jollekin vielä lukemattomia postaustuttavuuksia.

Raskaus ja vauva:

Äitiys:

Ulkomaan reissut:

Kantaminen:

Päiväkoti:

Ruokatouhut:

Ihon hoito ja kosmetiikka:

Bloggaaminen:

Materia:

Työn ja perheen yhdistäminen:

Koti ja kaupunkiviljely:

Arki ja juhla:

Lisäksi mainittiin kokonaisuutena DIY-postaukset, jutut kestovaipoista ja ne postaukset liittyen kotikaupunkimatkailuun

Jaa