Viime viikko vei tätä mutsia puhumaan naisen roolista Yle Puheelle Docventures-lähetykseen ja sen jälkeen vetämään Docventuresin kutsuvieraschattia maan alle jemmattuun lähetysstudiobunkkeriin. Koko Docventuresin viime viikon setti on kuunneltavissa ja nähtävissä täällä.

Saitilla on tällä hetkellä ekana tyrkyllä katsottavaksi The world before her -dokkari ja sen jälkeen Docventures-ohjelman livelähetys. Tunnan ja Rikun vieraana livelähetyksessä naisen roolista puhumassa on upea nainen ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi.

Kolmantena klippilistalta löytyy Yle Puheen tunnin pätkä, jossa minä olen ruotimassa naisen roolia Rikun ja Tunnan kanssa. Tarjolla hämmentäviä laineja muun muassa siitä, miten aikuisena arvostaa pitkiä hiuksia. Jep, näin se fakta on. Ehkä pitäisi itsekin kuunnella tuo haastattelu, niin muistaisi, mitä muita elämänviisauksia sitä tulikaan jaeltua.

Docventures ottaa uuden naisteeman käsittelyyn taas keskiviikkona, ensin päivällä radiossa ja illalla Areenassa. Bloggaajista tällä kertaa on mukana säkenöivä Outi Pyy, ja teemana runkkaus. Voitte valmistautua ottamaan teeman vastaan parhaaksi katsomallanne tavalla.

Jaa