Paneeli järjestetään yhteistyössä Suomen Blogimedian kanssa. Bloggaaja saa työstään palkkion.

Maailma muuttuu ja niin muuttuu myös media. Viime aikoina on yhä kiihtyvämpään tahtiin puhuttu mediamurroksesta, jossa jäänmurtajina ovat blogit. Se saa aikaan melkoisen tunteiden kirjon niin yleisössä, perinteisen median edustajissa kuin bloggaajissakin. On etuoikeus olla seuraamassa ja luomassa tulevaa kaikissa näissä kolmessa roolissa; bloggajana, toimittajana ja median suurkuluttajana.

Ensi viikon torstaina 21. päivä minä ja kuusi bloggaajakollegaa olemme puhumassa Helsingin Kiseleffin kauppiastalossa ajankohtaisista bloggaamiseen liittyvistä aiheista. Mulla on ilo kutsua mukaan myös sinut! Kiseleffin ovet avautuvat kello 17.30, ja tapahtuman Facebook-sivuilta löydät tarkemmat aikataulut. Puheenaiheina paneelissa muun muassa kaupallisuus blogeissa, markkinointimurroksen vaikutus blogeihin ja bloggarin rooli mediasisällön tuottajana.

Paneelissa mun lisäksi puhumassa trashionista Outi Pyy, Project Mama -bloggari, kolumnisti Katja Lahti, Also Sprach Jussi -blogin Jussi Mäntysaari, terveellisen ja hyvän elämän puolestapuhuja Emmi-Liia Sjöholm sekä Gloria Blog Awards 2013 -äänestyksessä Vuoden tyyliblogi -palkittu Stella Harasek. Paneelikeskustelua vetää kotoilusta itselleen ammatin tehnyt Anu Harkki. Kaikki puhumassa olevan bloggaajat ovat jollain tavalla vaikuttamassa myös perinteisellä mediakentällä päivätyönsä puolesta.

Keskustelutilaisuuden jälkeen kemut jatkuvat Kiseleffin liikkeissä tiskijukan tahdittaessa menoa. Tarjolla limonaadin ja herkkujen lisäksi erikoistarjouksia ja bloggaajien suosikkituotteita. Mä biletän Lumin tiloissa, jossa on erikoistarjouksessa mun valitsema sinapinkeltainen ja unelmapehmeä ihanuus. Tule kurkkaamaan torstaina, mikä se on! Voidaan samalla haastella illan puheenaiheista tai vaikka äitiyden ihmeistä.

Jaa