Yleensä sen tietää jo aamusta. Herätessä on aikaansaava olo, sääennuste näyttää hyvältä ja aamiaiskattaus näyttää niin herkulliselta että tekisi mieli hihkua. Tai ottaa kuva. Silloin tiedän, että tänään taitaa olla Instagram-päivä. Päivän aikana eteen tuntuu tulevan normaalia enemmän kauniita ja ilostuttavia tilanteita ja asioita, joista nappaan nopeasti puhelimella kuvan ja postaan ne Instagram-tililleni.

Sitten välillä unohdan instaamiset moneksi päiväksi tai jopa viikoksi, ja kuvat tallentuvat ainoastaan järjestelmäkamerani muistikortille. Kunnes taas tuntuu, että tänään taitaa olla sellainen päivä. Viime aikoina olen yrittänyt skarpata ja käyttää Instagrammia ainakin joka toinen päivä. Se on hauska tapa pitää arkisesta elosta pientä kuvapäiväkirjaa. Tallentaa kuvia hetkistä, joita ei ehkä koe sen arvoiseksi, että jaksaisi kaivaa isoa kameraa esiin.

Koska näyttää siltä, että jaksan pitää Instagram-tilini aktiivisena, kutsun halukkaat seuraamaan pientä kuvapäiväkirjaani. Mut löytää sieltä käyttäjänimellä lahiomutsi. Jos sinulla ei ole luuria, johon Instagram-sovelluksen saa, kuviani voi seurata myös nettiselaimen kautta.

Toivottavasti huomenna on taas sellainen päivä!
Jaa